Stella McCartney
Peony EdT

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
739 kr
739 kr
Variant : EdT 50 ml
Beskrivning

Stella Peony är en hyllning till varumärkets första, klassiska Peony-doft som fångar den strålande energin i en blommande engelsk trädgård. Delikat men ändå vågad - Peony EdT blandar fräscha, peppriga blomnoter med den sensuella lättsinnigheten och maskulinitet hos ambra, som är huvudnoten i Stella McCartney's signaturdoft STELLA.

Pionen

Den centrala doften från den rosa pionen, en variant av den vackra blomman som kontrasterar med peppar i hjärtnoten. I enlighet med varumärkets etiska grundsyn och ständiga arbete för hållbarhet har den varma, maskulina ambradoften utvunnits från en innovativ, modern och miljövänlig ersättning för ambra som ger en kvardröjande, elegant förförelse.

Doftens hudnära, sensuella känsla förstärks av polerad patchouli som utvinns genom molekylär destillering och hållbar skörd, vilket bygger upp ett jordigt djup i doftens bas. Denna dyrbara råvara skördas ansvarsfullt i lokala jordbruksprojekt på Java och Sumatra i Indonesien för att ge högre inkomster till bönderna och en mer ansvarsfull produkt för slutkonsumenten.

  • Lanserad: 2018

Toppnoter

Mandarin, fresia & lotusblomma

Hjärtnoter

Rosa pion & geranium

Basnoter

Ambra & patchouli

Flaskan

Den karaktäristiska STELLA-flaskan har fått en ny design i en skimrande rosa nyans, med en elegant guldfärgad flaskhals och en geometrisk svart kort längst upp. Denna kontrast representerar samspelet mellan doftens blommiga och peppriga noter- Tillsammans ger dessa två kompletterande element uttryck för sensuell, livfull och lekfull kvinnlighet som kännetecknar den moderna STELLA-kvinnan. En matchande förpackning i samma varma nyans med vackra guldstänk gör att den sticker ut som ett livfullt komplement till STELLA's doftsortiment.

Upptäck mer som Peony

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product