I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
189 kr
189 kr
Variant : Deospray 150 ml
Passar ihop med
David Beckham
75 ml
Beskrivning

David Beckham The Essence är en livlig och sexig doft som uttrycker Davids inre eleganta manlighet på bästa sätt. Doften öppnar med saftig grapefrukt som blandas med blad från viol och mousserande lavendel för att ge en frisk och fräsch start. I hjärtat hittar vi fruktiga noter av ananas och äpple med en kryddig brytning av kardemumma. Doften avslutar med jordnära toner av tonkaböna, cashmeran och patchouli.

Innehåll: 150 ml

Ingredienser

BHT,Propylene Glycol,Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Hexyl Cinnamal,Citronellol,Ethylhexyl Glycerin,Triethyl Citrat,Alcohol Denat,Butane-Isobutane-Propane,Parfm/Fragrance

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.