Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : Roll-On Deodorant 50 ml
Passar ihop med
Zlatan Ibrahimovic Parfums
50 ml
Beskrivning

Zlatan Sport Antiperspirant Deo roll-on är en effektiv antiperspirant med aktiva ämnen som förebygger svett och dålig lukt hela dagen. Deodoranten har en fräsch och sportig doft och innehåller ingredienser som verkar avslappnande på huden och förebygger irritation.

  • Alkoholfri

  • Med 24 timmars effekt

Innehåll: 50 ml

Om Zlatan Sport

Denna kompletta grooming-serie är tillverkad och designad i Sverige och består av nio produkter som är framtagna för att ge energi som både känns och syns.

Serien innehåller rengörande och återfuktande produkter för kropp och ansikte, två deodoranter, ett hårvax, ett läppbalsam, och på Zlatans eget initiativ även en Tattoo Enhancer som är en innovativ typ av bodylotion som med extra tillsatta oljor ger den tatueringar extra fin lyster.

För att göra den dagliga rutinen komplett finns dessutom en fräsch och sportig EdT med noter av frisk citrus, ingefära och pepparmint på en bas av träiga och marina toner.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.