search

Pixi
Correction Concentrate

Pixi Correction Concentrate Brightening Peach
Pixi Correction Concentrate Brightening PeachPixi Correction Concentrate Awakening Apricot
199 kr
Välj variant först

                  Pixi Correction Concentrate Brightening Peach
 • Brightening Peach

199 kr

                  Pixi Correction Concentrate Brightening Peach
 • Awakening Apricot

199 kr
Tipsa en vän
En rikt pigmenterad concealer som hjälper till att omedelbart reducera synligheten av mörka ringar, fläckar, mindre skönhetsskavanker och linjer för en fräschare, mer utvilad, ljusare och ungdomligare look! Den ultimata ''sömn-på-burk''-produkten om … Läs mer här

Pixi Correction Concentrate

En rikt pigmenterad concealer som hjälper till att omedelbart reducera synligheten av mörka ringar, fläckar, mindre skönhetsskavanker och linjer för en fräschare, mer utvilad, ljusare och ungdomligare look! Den ultimata ''sömn-på-burk''-produkten om du vill ha en täckande concealer som gör det den ska på ett kick.

Innehåll: 3 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Correction Concentrate

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Magi på burk! Tar bort allt man inte vill ska synas=)
2014-03-22 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Utan o överdriva så är denna värdens bästa Produkt. Den täcker allt. Och då menar jag ALLT. Alla små märken finnar. Eller om du bara ser väldigt trött o sliten ut. Så är allt borta på ett kick med denna. =) Älskar den. Tycker alla borde ha denna.. Supersöt burk.
Rekommenderas till: Alla.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bäst hittills!
2017-05-22 av: Frida (ålder: 25-34)
Jag har precis köpt min andra burk correction concentrate efter att har varit på jakt efter en bra concealer att använda under ögonen ett bra tag! Jag tycker att man ofta får göra en avvägning mellan täckförmåga och konsistens när det kommer till concealers - är de bra konsistens och inte lägger sig i linjerna under ögonen så täcker de inte tillräckligt bra, och om de täcker så veckar de sig direkt. Men med denna har jag hittat ett alternativ som ligger precis i mitten och är alldeles lagom täckande och en krämig konsistens (tips: använd varma fingrar när du applicerar den!). Dessutom är den väldigt dryg och räcker i flera månader.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en fastare men krämig och täckande concealer
5/5Jättetrevlig och effektiv
2015-06-26 av: Charlotte W (ålder: 35-44)
Tycker mycket om den! Den syns inte och den döljer väl. Dock inte heltäckande men det blir ett väldigt naturligt resultat och jag blir imponerad av hur den smälter in i huden.
Kommer ha den med mig i väskan alltid nu. Plus för bra storlek och fin förpackning.
Rekommenderas till: Alla ljushyade
4/5Älskar
2018-10-04 av: Lova (ålder: 25-34)
För mig som är så mörk under ögonen gör denna underverk. Blir dock lätt fläckig/smulig vid applicering med borste så använd fingrarna för att värma upp först. Fick tyvärr en med bivax i innehållsförteckningen fast det stod att den är vegansk vilket inte känns helt super.
Rekommenderas till: För mörka ringar
4/5Döljer allt!
2017-08-31 av: Matilda Karin Johanna P (ålder: 25-34)
Den här döljer verkligen allt! Minus dock att färgen är lite väl mörk, så passar mig bara sommartid. Sitter bra! Tar bort mina mörka ringar toppenbra men behöver blanda ut med en ljusare concealer för att inte vara helt orange under ögonen.
Rekommenderas till: Alla med mörka ringar under ögonen
4/5Vardagsfavorit!
2017-07-16 av: Evelina L
Väldigt tunn och lätt formula som smälter in i huden under ögonen, ljusar upp direkt och man behöver inte alls mycket. Jag kompletterar gärna med en vanlig concealer över, men det är bara för att det är så jag tycker om det. Går jag en dag väldigt lättsminkad så slänger jag gärna på bara den här och lite mascara så är jag klar att gå utanför dörren!
Rekommenderas till: Alla
3/5Torr konsistens
2015-12-17 av: Hanna (ålder: 45-54)
Funkar bra på mörk ton i inre ögonvrån men inte under ögonen om man har smårynkor. Sätter sig på rynkorna. Ser kakig ut.
Rekommenderas till: Yngre kvinnor utan rynkor under ögonen
3/5Bra täckning
2013-12-27 av: Anna (ålder: 25-34)
Täcker mörka ringar under ögonen bra. Dock ramlar maskaran lätt ner då den är väldigt krämig även om jag fixerade med puder ovanpå. Täcker även ärr bra.