search

Pixi
Lash Booster Mascara

Pixi Lash Booster Mascara
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En vattenfast härlig mascara som erbjuder en ''push-up''-effekt för att lyfta och böja varje frans för helt magnifika fransar! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Pixi Lash Booster Mascara

En vattenfast härlig mascara som erbjuder en ''push-up''-effekt för att lyfta och böja varje frans för helt magnifika fransar!

Denna ljuvliga mascara hjälper till att ge dina fransar volym och perfektion med intensiva pigment för maximal färg. Vackra fransar på ett kick!

  • Färg: Svart.
  • Vattenfast.

Innehåll: 7 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Pixi Lash Booster Mascara

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fantastisk!
2014-04-17 av: Maria J (ålder: 35-44)
Älska denna mascaran. Jag har provat nästan alla som finns, men denna mascaran är det bästa som finns. Med bara ett svep är mina fransar tjockare och längre.
5/5bästa vattenfasta mascaran!
2013-11-13 av: glossygirl (ålder: 35-44)
den är superbra! kolsvart, vattenfast och kladdar aldrig. :-)
2/5Nej
2014-05-08 av: Victoria Ilona D (ålder: 25-34)
Innehåller ju ingen färg och fransarna ser omålade ut och ingen push up effekt. Kan ha mascaran när jag är ute men inte bland folk...
Rekommenderas till: Inte många.
2/5Ingen volym alls.
2013-12-17 av: Gredelin (ålder: 25-34)
Hade höga förhoppningar på denna mascara men blev tyvärr besviken. Mascaran ger ingen som helst volym, utan ger snarare en naturlig effekt, dvs att fransarna ser mörkare ut och bibehåller sin ursprungliga längd och volym. Fransarna blir även stela och spröda vid applicering av flera lager. Ett plus är dock att den håller väldigt bra under dagen och att det är lätt att få snygga underfransar, men någon volym ger den då inte!
Rekommenderas till: De som vill ha en vattenfast mascara som kan erbjuda en naturlig och snäll look.
1/5inte för mig
2017-07-20 av: Alexandra H
Jag gillar märket men det här var en miss för mig, jag gillade inte mascaran alls. Den höll inte en hel dag utan jag blev helt svart-smulig under ögonen
1/5Inte nöjd
2013-11-28 av: Elin J (ålder: 25-34)
På mig var denna den sämst "vattenfastiga" mascara jag testat. Brukar vanligtvis använda ett lager men då syntes denna knappt. Tre lager behövdes för att jag skulle vara nöjd.
Rekommenderas till: Om man egentligen inte vill ha vattenfast och att det knappt ska synas att man har mascara.