search

Pixi
Natural Brow Duo

Pixi Natural Brow Duo
Från:
199 kr
Välj variant först

                  Pixi Natural Brow Duo
 • Medium Brown

239 kr

                  Deep Brunette
 • Deep Brunette

239 kr

                  Soft Black
 • Soft Black

199 kr

                  Pixi Natural Brow Duo blonde
 • Natural Blonde

239 kr
Tipsa en vän
Denna härliga duo hjälper dig enkelt att få till de perfekta ögonbrynen! Med pennan skapar du enkelt precisa linjer och den färgade borsten hjälper till att hålla dina ögonbryn på plats. Läs mer här

Pixi Natural Brow Duo

Denna härliga duo hjälper dig enkelt att få till de perfekta ögonbrynen! Med pennan skapar du enkelt precisa linjer och den färgade borsten hjälper till att hålla dina ögonbryn på plats.

 • Vattenfast.
 • Fri från parfym.
 • Dermatologiskt testad.

Innehåll: Penna:0,2 g, Gel: 2,5 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Natural Brow Duo

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Smidig, enkel, bra!
2018-04-01 av: Camilla H
En smidig, enkel och bra brynprodukt som snabbt hjälper dig att få fina bryn. Ena sidan är en penna där man lätt fyller i sina ögonbryn medan borsten på andra sidan hjälper till att sudda och forma brynen till perfektion.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Pixi Natural Brow Duo
2018-09-25 av: Agneta (ålder: 65-74)
En av de bästa ögonbrynsprodukter jag testat, använder Medium Brown och den passar mig som är ljus. Jag har nästan inga ögonbryn alls (mycket glest och mest fjun) och med denna kan man ändå få ögonbrynen att se naturliga ut.
Rekommenderas till: Enligt min erfarenhet, de som behöver fylla i sina bryn!
5/5Bästa ögonbrynspennan!
2017-08-01 av: Mae
Köper aldrig någon annan än denna penna, blir inte ens nyfiken på att testa andra märken. Så bra är den. Enkel att applicera och håller hela dagen utan att smeta av. Deep brunette är en perfekt nyans för mig som har färgat mörkt hår. Använder den varje dag till både vardags och festmake up. Ramar in ögonen perfekt.
Rekommenderas till: Alla
5/5Superbra ögonbrynspenna!
2017-06-22 av: Fanny Z (ålder: 25-34)
Har använt upp 2 stycken som båda varit kanonbra! Tyvärr tar de slut ganska fort..

Har upplevt att både färg och form hållit sig hela dagen!
Rekommenderas till: Någon som vill få till perfekta ögonbryn!
5/5Super
2017-04-29 av: Cecilia B (ålder: 35-44)
Detta är den bästa ögonbrynspennan som jag har använt någonsin. Jag är inne på min tredje eller fjärde penna nu.

Jag använder den ljusaste "natural brown". Den är inte rödbrun, utan mer åt det gråbruna hållet.

Gelen som är i andra ändan av pennan är jätte bra. Den håller brynen på plats hela dagen.

Det enda jag kan sakna med denna är en torr borste som man kan borsta igenom produkten i ögonbrynen med så det blir naturligt. Innan man applicerar ögonbrynsgelen. Nu måste man ha en sådan separat.
Rekommenderas till: Till alla
5/5Bästa pennan för ögonbrynen!
2016-12-04 av: Tiiah (ålder: 25-34)
Super produkt! Jag är absolut förälskad. Den är enkel och otroligt lättarbetad.
Har använt medium innan, för visste inte riktigt hur mörkt jag ville ha det. Men köpte nu deep och ångrar det verkligen inte. Den är snygg och passar mitt mörka hår jätte bra! Är ni mörka i håret så ta deep!
Rekommenderas till: Alla
5/5Naturlig och profesionell look
2016-05-28 av: Lisa L
Den absolut utan tvekan bästa ögonbrynspennan!
pennan känns lite mer som en skugga än en penna vilket gör att man får ett väldigt proffisgt och naturligt resultat! Gelen som kommer med är underbar och får ögonbrynen att ligga på plats hela dagen.
Jag är brunett men har väldigt ljus/blek hy. Jag använder mig av deep brunette och den funkar utmärkt på mig. Det ser inte för mörkt ut och inte heller för klent. tack vare pennan så kan man anpassa hur pass mycket färg man vill ha på brynen!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bäst!!
2015-07-11 av: Jenny
Jag är blond och har väldigt ljusa ögonbryn och har provat allt från brynskuggor, brynpennor, gelé och dipbrow pomade för att få så naturligt ifyllda bryn som möjligt. Men jag har aldrig riktigt hittat något som jag varit 100% nöjd med, förrän nu!

Jag beställde den ljusaste färgen, natural brown och det är en ljus brun färg som passar väldigt bra till oss som har ljust hår. Den är lätt att använda och brynen blir fint ifyllda utan att det ser onaturligt ut. Stort plus att allt man behöver för att få perfekta ögonbryn finns i en och samma produkt.

Äntligen har jag hittat det som jag så länge har letat efter!
Rekommenderas till: Alla
5/5Otroligt Bra
2014-12-02 av: lana t (ålder: 25-34)
Jätte bra o jag är jätte nöjd Super Super Super !!!!!!!
Rekommenderas till: Alla
5/5Skitbra, min favorit!
2014-09-24 av: Cen C
Denna produkt är ju fantastisk. Jag letar efter en ögonbryn gel (och en penna till ögonbryn med ljus färg) men jag hittade verkligen inget som passar mig tills att jag har tagit den. Jag har faktiskt mörk hår och jag har natural brown. Det funkar alldeles utmärkt, eftersom jag föredrar ljusare ögonbryn och den effekt som jag fick från den färgen är precis det jag är ute efter. Jag skulle vilja testa på andra två färgar också.
Rekommenderas till: Alla
5/5Utmärkt produkt.
2014-04-17 av: Maria J (ålder: 35-44)
Jag kommer alltid tillbaka till denna ögonbryns gel. Den fungerar bäst av de jag har provat, den gör att mina ögonbryn ser tjockare ut och den varar hela dagen. Utmärkt produkt.
4/5Smidigt kit
2015-10-25 av: Lisa
Älskar combon. Jag har väldigt ljus hy och mellanbrunt hår. För daglooken tar jag nyansen medium brunette. Hade det varit lite mer "stick" i bryngelen hade den fått full pott. Efter ett par timmar faller formen ihop något.

Bra balans på mängden penna/gel. Båda tog slut samtidigt för mej.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en allt-i-ett-lösning
3/5Kluven om denna
2017-08-31 av: Matilda Karin Johanna P (ålder: 25-34)
Gillar inte pennan, den är för hård men sitter väldigt bra, ogillar dock att behöva trycka så hårt. Jag har tunna/glesa ögonbryn som kräver en del målning och då även på huden, tycker inte denna penna fixar det.
Däremot gillar jag gelén jättemycket! Har inte så "vilda" ögonbryn men den plumpar de lilla jag har och ger ett intryck av tätare ögonbryn. Gelen känns också vårdande.

Så ja, ena änden är super den andra sådär.
Rekommenderas till: Den som inte behöver så mycket färg
2/5Inte nöjd
2017-09-28 av: Madeleine
Bryngelen gav knappt någon färg och stiftet likaså, dessutom gick det av väldigt lätt av om man råkade trycka för hårt. Inte nöjd för det priset.