search

Pixi
Rose Ceramide Cream

Pixi Rose Ceramide Cream
379 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pixi Rose Ceramide Cream är en ultrarik kräm som berikats med ceramider och rosolja för att återfukta huden och ge ett hälsosammare, mer smidigt utseende och känsla. Antioxidantrika botaniska ämnen bidrar till att främja hudens elasticitet samtidigt … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Pixi Rose Ceramide Cream

Pixi Rose Ceramide Cream är en ultrarik kräm som berikats med ceramider och rosolja för att återfukta huden och ge ett hälsosammare, mer smidigt utseende och känsla. Antioxidantrika botaniska ämnen bidrar till att främja hudens elasticitet samtidigt som den skyddas mot yttre miljöpåverkan.

Rik, lyxig formula som ger en djup, långvarig återfuktning. Kraftfulla antioxidanter hjälper till att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Den absorberas snabbt, och ger en lugnande känsla till huden.

  • Rosolja vårdar och stärker
  • Ceramider förebygger tidiga ålderstecken
  • Probiotika skyddar och balanserar

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd dagligen efter behov. Applicera på huden efter rengöring, toner och serum.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Pixi Rose Ceramide Cream

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Återfuktar, men känns en aning tung
2019-01-17 av: T (ålder: 25-34)
Min hud blir väldigt torr på vintern, och den här fungerar väldigt bra som återfuktare på det sättet. jag personligen får rätt fett hy på sommaren och skulle inte använda denna under den varmare perioden.
Känns tung direkt efter applicering, men tas upp relativt fort. Kan också vara att jag tycker den känns tung för att jag innan använt deras H2O skindrink (som är superlätt).
3/5Lätt på huden
2018-10-09 av: Millah
Testade denna I butik och fick ett prov på den. Jag tycker att den passar för normal hud på sommaren. Dem är väldigt lätt och lite svalkande på huden och sjunker snabbt in. Den är inte så fuktgivande son jag hade behövt.