search

Puma
Yellow Woman EdT

Puma Yellow EdT
Puma Yellow EdTPuma Yellow EdT
Tipsa en vän
Njut av känslan av att vakna och känna att det kommer att bli en solig dag när och var du än är, med Puma Yellow. Denna kvinnliga doft har en uppfriskande och energisk blandning av bergamott, fresia, björnbär och äpple i toppen. Hjärtat infunderas av… Läs mer här

Puma Yellow Woman EdT

Njut av känslan av att vakna och känna att det kommer att bli en solig dag när och var du än är, med Puma Yellow. Denna kvinnliga doft har en uppfriskande och energisk blandning av bergamott, fresia, björnbär och äpple i toppen. Hjärtat infunderas av rosor, tagetes, magnolior och violer som skapar parfymens centra och basen av cederträ, iris, sandelträ, vanilj, teak och mysk-noter avdunstar långsamt och varar längst på huden.

  • Lanserad: 2012

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Fresia, Björnbär & Äpple.

Hjärtnoter

Ros, Tagetes, Magnolia & Viol.

Basnoter

Cederträ, Orris, Sandelträ, Vanilj, Teak & Musk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Puma Yellow Woman EdT

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller