search

Rihanna
Rebelle EdP

Rihanna Rebelle EdP
Tipsa en vän
Rihanna Rebelle EdP är en fruktig, blommig parfym med starka gourmand-noter. Den presenterar en fruktig öppning med toppnoter av plommon, jordgubbar och ingefära. Hjärtat är feminint och med blomsterdofter av heliotrop, vaniljorkidé och söt choklad, … Läs mer här

Rihanna Rebelle EdP

Rihanna Rebelle EdP är en fruktig, blommig parfym med starka gourmand-noter. Den presenterar en fruktig öppning med toppnoter av plommon, jordgubbar och ingefära. Hjärtat är feminint och med blomsterdofter av heliotrop, vaniljorkidé och söt choklad, samtidigt som basen lämnar ett spår av mysk, färskt kaffe, patchouli och varm amber. Flaskan är skapad med genomskinligt glas, röda ytor och guldiga detaljer.

"Denna doft handlar om att ta kontroll men ändå att vara en dam. Den har ett feminint, romantiskt uttryck - men ändå en trotsig karaktär. Jag älskar dess dubbla budskap." -Rihanna.

Lanserad: 2012.

Doftnoter

Toppnoter

Plommon, Jordgubbe & Ingefära.

Hjärtnoter

Heliotrop, Vaniljorkidé & Choklad.

Basnoter

Mysk, Kaffe, Patchouli & Amber.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Rihanna Rebelle EdP

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5En favorit
2019-07-12 av: maja å (ålder: 15-24)
En av mina favorit parfymer, luktar så annorlunda och mörk. Älskar den såååå mycket
4/5Härlig doft
2017-04-07 av: Amanda (ålder: 25-34)
Jag personligen brukar inte köpa kändisdofter men ville prova den här pga kaffet, brukar gilla det i parfymer. Jag gillar den verkligen, blev glatt överraskad och nöjd över mitt köp!