search

Sensai
Mascara Lash Volumiser 38°C

Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C SBA Logo
Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C SBA LogoSensai Mascara Lash Volumiser 38 C
375 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats. Formulan i Sensai Mascara Lash Volumiser 38°C omsluter varje ögonfrans och ger maximal volym, medan den speciellt utformade trippel-spiral… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Sensai Mascara Lash Volumiser 38°C

Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats. Formulan i Sensai Mascara Lash Volumiser 38°C omsluter varje ögonfrans och ger maximal volym, medan den speciellt utformade trippel-spiralborsten fångar upp varje individuell frans från rot till spets, täcker och separerar för en fulländad effekt.

Intensivt pigmenterad med helsvarta pigment, vilket ger dramatiska resultat som nästan är hypnotiserande. SENSAIs ursprungliga 38°C formula är resistent mot svett, vatten och sebum, men sköljs av med varmt vatten på minst 38 C.

  • Färg: Svart
  • Vattenresistent
  • Mycket volym

Innehåll: 10 ml

Swedish Beauty Award 2019: Årets Mascara!
"Snabbt och enkelt ger denna mascara fransarna en snygg böjning med både längd och volym. Mascaran sitter dessutom på plats hela dagen och tvättas enkelt av med varmt vatten tack vare sin unika formula."

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Sensai Mascara Lash Volumiser 38°C

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Tack SENSAI
2018-11-16 av: Sanna (ålder: 25-34)
För bästa mascaran jag testat. Den går snabbt att använda, fransarna får direkt volym och fyllighet. Enkel att tvätta bort bara man tar varmt vatten och är försiktigt och inte gnuggar. Håller genom hela arbetsdagen + träningspasset.
4/5Fantastiskt vacker avsmalnande form på fransarna
2018-09-22 av: Anna (ålder: 45-54)
Kan bara använda tubmascaror, då alla andra ramlar ner. Brukar använda den vitröda med primer i ena änden från Loreal, då jag tycker att jag inte får någon volym annars. Då blir det lite mer volym (och längd), men resultatet är lite klumpigt.
Denna från Sensai ger otroligt vackra välseparerade fransar som är tjockare längst in och smalnar av i topparna för en mycket naturlig effekt, har aldrig sett en mascara som ger den formen förut. Bra för en naturlig look, men skulle gärna se mer volym och längd, då jag jhar rätt tunna och korta fransar (har inte provat med primer under).
Sitter fint hela dan och lätt att ta bort med varmt vatten.
Rekommenderas till: Naturlig look eller om du redan har långa, tjocka fransar
3/5Helt ok
2019-06-06 av: Felicia (ålder: 15-24)
Helt ok mascara, dock inte i klass med andra mascaror i samma eller billigare prisklass.