search

Shiseido
Facial Cotton

Shiseido Facial Cotton
49 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Shiseido Facial Cotton ger fukt med en lyxigt lätt beröring. Det fina materialet är originalutformat för att leverera jämn, generös fukt över huden. Den ger maximal absorption samt är 100% naturligt och unikt tillverkad för en jämn mjuk och smidig te… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Shiseido Facial Cotton

Shiseido Facial Cotton ger fukt med en lyxigt lätt beröring. Det fina materialet är originalutformat för att leverera jämn, generös fukt över huden. Den ger maximal absorption samt är 100% naturligt och unikt tillverkad för en jämn mjuk och smidig textur.

Innehåll: 60 pads

Användning:

Häll kräm eller rengöring på bomullsrondellens mitt och smörj försiktigt in över ansiktet.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Shiseido Facial Cotton

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa någonsin!
2012-02-21 av: Anna Linda P. (ålder: 35-44)
Jag har genom åren testat mängder av bomulls-pads, allt ifrån den lokala matvaruaffärens till de "lite finare". Dock upplever jag alltid att de luddar och släpper massa irriterande småbitar som fastnar både i fuktkrämen samt i mina ögon, fy! Denna bomull är helt annorlunda. Stora, rejäla pads som känns mer som en tvättlapp än bomull. Absolut högsta betyg!
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så bra!
2019-06-01 av: Arezo (ålder: 15-24)
Dessa är mina absolut favorit bomullspads för ansiktet. De är så mjuka och sköna för huden och man behöver inte alls lika mycket produkt som med andra.
Kommer för alltid använda dessa!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa
2016-06-09 av: Ruthi
Jag har använt tidigare bara billiga bomullspads men kännde att dom va för irriterande för mina ögon oavsett vilken rengörings eller sminkbortsgning jag användande men när jag köpte shiseido då blev det helt annarlunda och mina ögon blev inte röda efter jag har tagit bort ögonsmink! Rekommenderar starkt!
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra pads
2017-04-06 av: Amanda (ålder: 25-34)
Blev nyfiken på att testa dessa efter man hört så mycket bra. Gillade verkligen padsen då dom är supermjuka och inte frasar upp som vissa sorter kan göra. Skulle kunna köpa igen!
3/5Lite besviken
2017-08-16 av: Matilda L
Köpte dessa då jag hört mycket gott om att de inte luddar och att de är mjukare samt snällare för huden än vanliga "budget"-rondeller. Upplever att de luddar som tusan vid användning av oljigare-produkter så som en Cleansing Balm etc.

De fungerar dock väldigt bra med toners/ansiktsvatten och är väldigt mjuka och inte alls så hårda och riviga mot huden som andra bomullsrondeller kan upplevas, iallafall av mig som har väldigt känslig hud.
Rekommenderas till: Dig med känslig hud eller som vill ha lite extra lyxiga bomullspads