search

SkinPlan
Sun Control

SkinPlan Sun Control
SkinPlan Sun ControlSkinPlan Sun ControlSkinPlan Sun ControlSkinPlan Sun ControlSkinPlan Sun Control
Tipsa en vän
Patentsökt solskyddscreme som passar alla! Flaskan har en inbyggd UV-sensor som mäter och avslöjar solstyrkan där du är. Därefter visar solschemat hur länge du kan vara i solen med SkinPlans Sun Control. Cremen är vattenresistent, parfymfri och oljef… Läs mer här

SkinPlan Sun Control

Patentsökt solskyddscreme som passar alla! Flaskan har en inbyggd UV-sensor som mäter och avslöjar solstyrkan där du är. Därefter visar solschemat hur länge du kan vara i solen med SkinPlans Sun Control. Cremen är vattenresistent, parfymfri och oljefri samt passar känslig hud. Kan användas över ansikte och på kroppen. Högt solskydd.

SkinPlan Sun Control är ett solskydd som tar ansvar. Med en helt ny flaska försedd med en UV-sensor kan du se hur länge du kan sola säkert utan att bli bränd.

Flera fördelar med SkinPan Sun Control:
  • Svensk patentsökt produkt.
  • Passar alla hudtyper, även mycket känslig hud.
  • Både för ansikte och kropp.
  • Vattenresistent, torkar snabbt och kladdar inte.
  • Du kan bada i upp till 40 minuter utan att behöva smörja in dig igen.

Innehåll: 200 ml

Användning

Ta av locket på produkten och hål UV-sensorn som sitter på flaskans huvud mot solen. Då färgar sig UV-sensorn i en färg som visar styrkan på UV-Strålningen. Svag, medium, stark eller extrem. På flaskans sida ser du sedan 4 olika hudtyper, kolla vilken hudtyp du är.

1. Påtaglig ljus hy, rött hår.
2. Ljus hy, blont hår.
3. Normal hy, mörk blont till brunt hår.
4. Ljus brun, olivfärgad hy, mörkt hår.

Titta på solschemat som du finner på flaskan och hudtypen samt om man är van eller ovan vid sol (van är när du vistats i sol i en vecka dagligen. Ovan vid sol är då man ej vistats i sol i en vecka). Solschemat visar tiden man kan uppehålla sig under en dag i solen med Sun Control.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

SkinPlan Sun Control

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

SkinPlan Sun Control

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppen!
2014-05-18 av: Linda G (ålder: 25-34)
En riktigt bra solcreme/skydd,funkar jätte bra för mig som är ljus i huden och blond.Är riktigt nöjd.Kladdar inte,luktar inte.Kommer köpa denna varje sommar!Helt klart värd pengarna.
Rekommenderas till: alla
5/5Bra
2012-05-24 av: Lars
Bra produkt som är värt pengarna!
Rekommenderas till: Alla
5/5OTROLIGT!!!!
2012-05-23 av: Lisa
Älskar SkinPlan Sun Control, kan inte tänka mig att det finns en smartare Solkräm än denna , hihihihi ...
Rekommenderas till: Alla
5/5SkinPlan Sun Control
2012-05-21 av: Lisa H.
Älskar konsistensen att den snabbt går in och inte ligger kvar på huden. Och va roligt det är med att kunna mäta solstyrkan. Känns väldigt tryggt med den här produkten att sola . Vill inte riskera hudcancer, man har läst för mycket om hudcancer i tidningar sistånde.
Rekommenderas till: Alla som vill sola utan dåligt samvete!
5/5För bra att vara sant!!!!
2012-05-16 av: Katharina
Jag har beställt produkten och testat nu i några dagar... Kan bara säga att det är den smartaste och bästa solkrämen jag har använt mig av hittills !
Rekommenderas till: ALLA
5/5Häftigt :-)
2012-05-14 av: Marian
Va kul att man nu även kan köpa denna produkt på eleven! Har köpt produkten på min favo klinik och är helt såld på den. Produkten avslöjar solstyrkan och sanningen är hemsk. Trodde aldrig att solen var medium stark när det är molnigt :-| . Jag har fet hy och samtidigt är den väldigt känslig så jag tål egentligen ingen solskyddsprodukt alls men det har funkat otroligt bra med den här produkten. Det bästa är att produkten är lätt i konsistensen och såmed snabbt går in i huden. Ett litet minus är att den inte är parfymerad, tycker jag. Rekommenderas varmt till alla som vill skydda sig för solen :-)
Rekommenderas till: Alla