search

SkinRoller
PRO

Skinroller PRO
Skinroller PROSkinroller PROSkinroller PROSkinroller PROSkinroller PROSkinroller PROSkinroller PRO
379 kr
Välj variant först

                  Skinroller PRO
 • 0.5 mm

379 kr

                  Skinroller PRO
 • 1 mm

379 kr

                  Skinroller PRO
 • 1.5 mm

379 kr
Tipsa en vän
Detta är en kliniskt beprövad hudroller som kan användas till både ansikte, hårbotten och kropp för att reducera synlighet av t.ex ärr och bristningar, celluliter, rynkor och fina linjer samt håravfall. 190 små mikronålar stimulerar kollagenproduktio… Läs mer här

Skinroller PRO

Detta är en kliniskt beprövad hudroller som kan användas till både ansikte, hårbotten och kropp för att reducera synlighet av t.ex ärr och bristningar, celluliter, rynkor och fina linjer samt håravfall. 190 små mikronålar stimulerar kollagenproduktionen så att huden återfår sin spänst, fasthet, samt förebygger skador i huden.

 • 190 mikronålar
Användningsområden:
 • Hudbristningar
 • Porer
 • Acne-ärr
 • Rynkor & anti-aging
 • Pigmentförändringar
 • Håravfall
 • Kirurgiska ärr
 • Celluliter
Välj rätt storlek

Nålarna på Skinroller kommer i olika storlekar och kan tränga olika djupt in i huden. Välj storlek baserat på vilken del av kroppen du vill behandla. Storlekarna varierar från 0,5 till 1.5 mm.

 • 0.50 mm:
  Detta är den minsta nålstorleken och den används i första hand på hud som är tunnare och ömtåligare. Perfekt att använda på ansiktet för att jobba på mindre ärr och rynkor samt för att förebygga linjer och rynkor. Vi rekommenderar även denna storlek för dig som vill behandla eller förebygga håravfall och tunnhårighet.

 • 1.00 mm:
  Denna storlek är perfekt för att reducera mellanstora till större ärr. Fungerar även effektivt mot nytillkomna rynkor, små bristningar och mindre celluliter på kroppen. Storleken bidrar till att ge dig en fastare hud och kan även användas för djupare acneärr.

 • 1.50 mm: Vår största nålstorlek är för dig som vill göra något åt större celluliter och djupare bristningar. Även denna storlek passar bra mot ärr. Använd på tjockare hud som på låren och rumpan. Denna storlek har även en god effekt på djupa ärr samt på kirurgiska ärr.

Användning
 1. Se till att området du ska använda din roller på är noga rengjort och att även rollern är rengjord.

 2. Om huden är torr, återfukta lätt innan för underlättad användning. Koncentrera dig och stressa inte.

 3. Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck. Rulla ca 10 gånger åt samma håll för att sedan byta riktning. Du ska rulla i minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen. (Se bild nedan).

 4. Efter behandling rekommenderar vi att du använder någon kräm. Detta då du nu skapat tusentals microhål och att huden nu mycket bättre kan absorbera alla de ämnen som finns i olika aktiva serum och krämer. För optimalt resultat bör du kombinera din behandling med någon form av kräm eller serum lämpat för ditt ändamål (lyster, anti-age, etc). Använd skin SkinRoller med 5-7 dagars mellanrum.

FAQ
Kan man använda SkinRoller under sommaren?

Du bör inte sola direkt efter behandlingen ifall du fortfarande är röd, men annars går det utmärkt att använda SkinRoller under sommaren.

Kan man använda SkinRoller mot håravfall?

Ja, SkinRoller kan användas av personer med problem med håravfall. SkinRoller kan förebygga problemen och bör användas med en kräm för ändamålet. SkinRoller rekommenderar 0.5 mm för detta ändamål. SkinRoller är ingen direkt lösning som kommer få håret att växa tillbaka, men kan ge extra hjälp på vägen.

Hur länge håller en SkinRoller?

Dessa SkinRollers är av högsta kvalité med kirurgiska nålar. Med rätt skötsel och användning kan du förvara din roller i upp till sex månader innan nålarna kan bli slitna. Detta beror även på hur ofta du använder den.

Hur rengör jag min SkinRoller?

Det är viktigt att hela tiden hålla din SkinRoller ren då det är mikronålar som penetrerar din hud. Du kan efter användning rengöra den genom att låta den stå i alsolsprit (produkten ska endast stå i alsolspriten i några minuter) eller liknande som dödar bakterier. Det går även bra att koka den under en kortare tid. Dela aldrig din SkinRoller med någon annan, även om den är rengjord.

Är det riskfritt att använda en SkinRoller hemma?

Ja, dessa nålar är fortfarande små men du bör vara försiktig i ansiktet med för stora nålar. Det är möjligt att det kan bli väldigt rött efter att du rollat och till och med komma blod, men detta skall ej ses som något farligt. De små såren läker oftast inom ett dygn. Använd gärna innan läggdags.

Är SkinRoller CE-certifierad och säker?

Ja, dessa rollers håller högsta klass och är CE-certifierade och godkända för hemmabruk.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

SkinRoller PRO

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jätte bra
2018-02-13 av: liz
Får huden och se jätte tight och fräsch ut! Bästa jag provat. Såg redan resultat dagen efter jag använt och huden blev mycket finare. Efter några dagar/veckor börjar akneärr och pigmentation blekna bort. Gör dock lite ont att använda och man behöver göra rent den med desinfektion för att inte sprida bakterier.
Rekommenderas till: Alla med ärr, rynkor
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så bra!
2017-05-15 av: Jennifer (ålder: 25-34)
Har haft problemhy i över tio år och när jag testade denna hittade jag äntligen något som fungerar! Bara använt den i två veckor i skrivande stund och ser redan resultat :) mina acneärr som var ganska djupa är i stort sett försvunna och hyn ser mycket friskare ut! Har använt 1,5 och är jättenöjd :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Hittills mycket lovande på gamla ärr
2018-10-09 av: Helena (ålder: 35-44)
Använder 1 mm på gamla ärr, lite varstans på kroppen. Upplevde lite solsveda känsla i efterhand i början. Har tidigare gjort ett par laserbehandlingar (pico) på äldre ärr, och känslan efteråt är lite densamma. Går över till att bara använda denna fram till nästa sommar. Det är billigare, går att göra så ofta ens hud tillåter och jag tycker jag ser förbättring i struktur redan. Om det är inbillning så återkommer jag och rättar denna recensionen men det tror jag inte då jag använder en liknande för ansiktet och där är det ingen tvivel om saken. Bra pris också i jämförelse med konkurrenterna.
Använder inte denna i ansiktet!
Rekommenderas till: Gamla ärr
5/5Gör huden fräsch!
2018-06-26 av: Cissi
Har köpt storlek 0,5 och använt två gånger o veckan under två veckor. Huden ser ung och fräsch ut. Tar bort akneärr samtidigt som huden i sin helhet boostas. Rekommenderas varmt!
4/5bra
2018-01-24 av: Hannah W (ålder: 15-24)
tycker denna funkar bra, är ganska ung så märker inte så stor skillnad men den ger huden en viss lyster och plumps the skin
Rekommenderas till: alla