IsaDora
Nail & Cuticle Oil

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 6 ml
Beskrivning

IsaDora Nail & Cuticle Oil

Denna vårdande olja tar på bäst sätt hand om dina torra och sköra naglar och nagelband! Dess unika formula med en fuktgivande blandning av botaniska oljor och essentiella fettsyror ger tillsammans med vitamin E och F rikligt med återfuktning.

Formulan innehåller även Hexanal, en patenterad och kliniskt testad aldehyd som ger dina naglar och nagelband en bättre kvalitet. Använd regelbundet och du kommer snart märka hur du får flexibla men starka, smidigare och hårdare naglar.

  • Hypo-allergenisk formula.

Innehåll: 6 ml

Artikelnummer: 37079
Användning

Applicera på rena naglar och nagelband. Massera in oljan på naglar och nagelband. Var extra noggrann vid nagelbädden. Passar även på torra tånaglar.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt