Smink

Ögonbryn

Snygga och välformade ögonbryn är verkligen något som ramar in ansiktet, men också ger ögonen ett extra lyft. Att forma, färga och att fylla i brynen är enkla knep som du kan använda dig utav för att dra andras uppmärksamhet till dig. Att fylla i dina bryn rätt kan verkligen göra en otroligt skillnad, och det är inte alls så svårt som det kanske kan se ut. Så fort man lärt sig tekniken och produkten som matchar ens önskemål så går det i ett nafs att styla till brynen. Det mest traditionella sättet för att fylla i brynen med är den alltid lika älskade ögonbrynspennan.

Dagens pennor är både lätta och härliga att använda, och perfekt utformade för att fylla i tunna sträck som efterliknar hårstrån. Denna tekniken är perfekt om du känner att du önskar bygga på brynet lite, eller om du har någon del i brynet som har lite mindre strån. Hos oss finner du både skruvbara ögonbrynspennor i olika tjocklekar, och den klassiska som du vässar fram.

Skuggor är också de fördelaktiga och du vill fylla i brynen eller vill framhäva färgen på de. För allra bästa resultatet med skugga, så rekommenderar vi en tunn och smal pensel - gärna en snedskuren så denna är väldigt lätt att måla brynliknande strån med. Pomader och bryngeler kan också dessa användas för att ge ännu mera färg, antingen på egen hand eller i kombination med andra brynprodukter, samt för att hålla brynen på plats hela dagen. Ögonbrynsmascara är också det ett enkelt och bra alternativ, som finns i både färgade och genomskinliga varianter. Detta kan användas antingen på egen hand eller som ett komplement till valfri tidigare ögonbrynsrutin. Med ett par ögonbryn on fleek så är du alltid chic!

Tips gällande ögonbryn

  • Vill du ge ett intryck utav en mer piggare och vaken look, samt ge brynet ett härligt lyft? Applicera lite ljus skugga eller highlighter under brynbenet.
  • Borsta gärna igenom brynen när du applicerar din din brynprodukt, detta för att färgen ska fördelas så jämnt och snyggt som möjligt.
Filtrera