Talika
Eyebrow Liposourcils Ink

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 64 kr

151 kr 215 kr

151

Du sparar 64 kr

151 kr 215 kr

151
Variant :
Beskrivning

I över 60 år har Talika legat i framkant när det kommer till att främja tillväxt och fyllighet av ögonbrynen. Med Eyebrow Liposourcils Ink har man lyssnat till människors behov och önskemål, och tagit fram en produkt som uppfyller önskan även hos den mest otåliga: en brynbehandling som har en stimulerande verkan på tillväxten av brynen samt en lätt färgad formula.

Eyebrow Liposourcils Ink är en omfattande behandling som kombinerar snabba resultat med djupgående vårdande effekt. På några sekunder får dina bryn en snygg färg och förstärkt form, och efter upp till 4 veckor kan brynen uppfyllas fylligare och vackrare. Eyebrow Liposourcils Ink kommer i en finspetsig lätt vinklad penna som är superlätt att använda. Formula är sudd-säker och sitter hela dagen, även i varmt, fuktigt väder eller under träningspasset.

  • Främjar tillväxt av brynen samt ger färg

  • 4-veckors behandling

  • Sitter hela dagen!

  • Tillgänglig i två nyanser

Användning

Applicera varje morgon, använd filtpennan på helt rena och torra bryn. Återapplicera om det känns nödvändigt, speciellt på områden som är extra glesa. Behandlingen räcker i 1-2 månader och kan göras om i perioder.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.