Fusion Beauty
Night Conditioning Lash Enchancer

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 4 ml
Beskrivning

FusionBeauty Stimulashfusion Conditioning Lash Enhancer - för fylliga, välmående ögonfransar! Detta intensiva fransserum hjälper till att vid regelbunden användning ge dina ögonfransar en längre, fylligare och tätare look på upp till 4-6 veckor.

Stimulashfusion Conditioning Lash Enhancer är berikad med ett lipid-komplex som visat sig vara djupt vårdande och närande för dina ögonfransar. Det är även berikat med bl.a sodium hyaluronate som erbjuder lyster och glans, panthenol som gör fransarna mer flexibla samt Vitamin E och C.

  • Vinnare av NCA 2015.

Innehåll: 4,5 ml

Användning

Specifikationer

Capixyl
FusionBeauty Stimulashfusion är berikad med Capixyl, en peptid med rödklöverextrakt som är en innovativ ingrediens som förebygger håravfall samt reducerar eventuell obalans vid hårroten.

Sympeptide
Detta ögonfransserum är även berikad med Sympeptide som visat sig hjälpa till att stimulera samt ge en starkare känsla till ögonfransen, samt ge en boost av keratin vilket vid regelbunden användning kan ge en fylligare känsla till fransarna.

Applicera med hjälp av appliceringsborsten. Applicera en tunn linje längs med den övre fransraden vid rötterna, på rengjord hud och innan du går och lägger dig. Använd sparsamt. Använd dagligen i minst 4-6 veckor, fortsätt sedan användning för att upprätthålla resultatet. Produkten är för utvärtes bruk endast. Produkten bör inte komma i kontakt med ögat eller appliceras på vattenlinjen.

Upptäck mer som Night Conditioning Lash Enchancer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.