Elizabeth Arden
High Drama Eye Liner

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 37 kr

212 kr 249 kr

Du sparar 37 kr

212 kr 249 kr

Variant : Bright Eyes 03 1.2 g
Beskrivning

Elizabeth Arden High Drama Eye Liner ger ett dramatiskt och intensivt resultat. Formulan är både vattenfast och kladdsäker i upp till 16 timmar och glider jämnt på för en intensiv och långvarig färg. Med en penna i ena änden och en svampapplikator i anda kan du enkelt göra en skarp linje eller skapa en mjuk, sotig look. Definiera din ögonmakeup och ta den till nästa nivå med High Drama Eyeliner.

  • Vattenfast och kladdsäker

  • Hållbarhet upp till 16 timmar

Innehåll: 1.2 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Mica,Silica,Hydrogenated Polyisobutene,Sorbic Acid,Isododecane,Polybutene,Hydrogenated Castor Oil,Synthetic Beeswax,Oryza Sativa (Rice) Bran Wax,Synthetic Wax,Polymethylsilsesquioxane,Ethylene/Propylene Copolymer,Pentaerythrityl Tetra-di-t-butylHydroxyhydrocinnamate,Hydrogenated Polydicyclopentadiene

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.