search

The Ordinary
100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil
89 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil innehåller 100% ren marockansk arganfröolja, extraherad genom kallpressning för att bevara sammansättningen av oljans fettsyror, vitaminer, fenoler (inklusive koffeinsyra) och karotener. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil innehåller 100% ren marockansk arganfröolja, extraherad genom kallpressning för att bevara sammansättningen av oljans fettsyror, vitaminer, fenoler (inklusive koffeinsyra) och karotener.

Arganoljans huvudsakliga fettsyrainnehåll består av oljesyra och linolsyra. Oljan förbättrar hudhälsan och minskar utseendet av hudflagning. Den stärker också håret samt ger mjuk glans. Cold-Pressed Moroccan Argan Oil är helt oraffinerad och har en naturlig doft. Observera att det inte betyder att produkten är härsken. Arganolja som är helt doftfri är raffinerad och har då istället reducerade fördelar.

  • Kallpressad olja
  • Kan användas både på huden och i håret
  • Kan innehålla spår av nötter
  • Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

För håret: arbeta in oljan i fuktigt handdukstorkat rent hår dagligen eller vid behov.
För huden: applicera några få droppar över hela ansiktet dagligen eller vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Gör håret mjukt
2018-10-24 av: Emelie
Jag använder 2-4 droppar i håret varje kväll, och det har gjort underverk. Håret blir inte i närheten lika trassligt på morgonen och det får en jättefin glans. Det enda minuset är doften, jag bryr mig dock inte så mycket då jag använder den på natten och det luktar inget av den dagen efter. Det är ju trots allt en naturlig olja utan parfym :)
1/5Luktar ladugård
2018-09-13 av: Matilda
Svårt att utvärdera hur bra denna produkt är eftersom den luktar exakt som det gör inne i en ladugård med massor av djur, och tyvärr inte på ett bra sätt. Har försökt, men går inte att använda på grund av detta.