search

The Ordinary
Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%
119 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% innehåller bl.a. vitamin C som är en effektiv antioxidant som ger en ljusare hudton och reducerar ålderstecken. I ren form är Vitamin C instabilt i vatten. Magnesiumaskorbylfosfat (MAP) är ett va… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% innehåller bl.a. vitamin C som är en effektiv antioxidant som ger en ljusare hudton och reducerar ålderstecken. I ren form är Vitamin C instabilt i vatten. Magnesiumaskorbylfosfat (MAP) är ett vattenlösligt derivat av Vitamin C som är mer stabilt i vatten men mindre potent än Vitamin C i ren form.

MAP är kompatibelt med vatten men högre koncentration kan inte produceras som ett lättflytande serum utan behöver emulgeras till en kräm. Denna formula är därför en lätt creme som innehåller 10% ren MAP (mycket hög koncentration). Förutom de allmänna fördelarna av ren Vitamin C uppvisar MAP särskilt bra egenskaper för en jämn och ljus hudton.

  • pH-värde: 6.5/7.5
  • Alkoholfri formula
  • Vegansk

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en liten mängd över ansiktet morgon och kväll, efter applicering av vattenbaserade serum.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller