search

The Ordinary
Mandelic Acid

The Ordinary Mandelic Acid
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Mandelic Acid innehåller AHA- och hyaluronsyra. Mandelsyra 10% + HA erbjuder ytlig exfoliering som är mildare än andra alfahydroxisyror. Molekylvikten för mandelsyra är 152,1 dalton vilket är större än andra alfahydroxisyror (ex. glykols… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Mandelic Acid

The Ordinary Mandelic Acid innehåller AHA- och hyaluronsyra. Mandelsyra 10% + HA erbjuder ytlig exfoliering som är mildare än andra alfahydroxisyror. Molekylvikten för mandelsyra är 152,1 dalton vilket är större än andra alfahydroxisyror (ex. glykolsyra med molekylvikten 76,0 dalton). Den större storleken gör det möjligt för mandelsyra att penetrera huden långsammare. En egenskap som gör den väldigt mild och lämplig för alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden.

  • Passar även den känsliga huden.
  • AHA- Mandel- & Hyauronsyra.
  • Vegansk.
  • Cruelty-free.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en gång dagligen, med fördel på kvällen. Kan spädas med andra produkter för minskad styrkan tills huden ökat sin tolerans. Undvik ögonkontakt.

Om irritation kvarstår, sluta använda och kontakta en läkare. Använd endast enligt anvisningarna.

Produktens kontakt med huden måste vara av begränsad frekvens eller varaktighet. OBS: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponering medan du använder denna produkt och en vecka efteråt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Mandelic Acid

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mild och bra dagllig peeling
2019-02-01 av: Elina R (ålder: 25-34)
Denna var mycket mer lätt flytande än andra serum/syror som jag använt av the ordinary. Jag jämför denna med THE ORDINARY SALICYLIC ACID 2% Solution då jag köpte den för att ha en mildare version av den, och jag tror min hud har vant sig vid Salicylic syran så den regerar jag typ inte på direkt längre men stack lite i huden o början, likadant med denna det sticker rätt mycket i huden ett tag efteråt och jag blir röd. Dock ska denna vara snällare mot huden/mildare peeling än Salicylic syran för att denna har störra molekyler så den går inte riktigt lika djupt in i huden. Men jag kan faktiskt se efter bara första appliceringen att mina porer blir typ blurrigare(om man kan skriva så?) som att huden flyter ihop lite. Kommer absolut använda denna vid mina förstorade porer och på finnar i framtiden på kvällen. Jag har akne med blandhy så jag blir fet och oljig på t zonen vid sommaren och nu till vintern blir jag lite känslig o stram o yt torr i huden med lite finnar.
Rekommenderas till: Alla men inte dom med jätte känslig hy
5/5Favorit
2019-01-21 av: Ann
Har provat en del från the ordinary nu och jag tror denna är min favorit! Min hy känns superlen efter en natt med denna och den känns härlig på huden vid applicering, sjunker snabbt in och jag upplever nästan att den kyler pyttelite, vilket jag gillar ?