search

The Ordinary
Matrixyl 10% + HA

The Ordinary Matrixyl 10% + HA
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ämnet matrixyl är en varumärkesskyddad peptidsammansättning som utvecklats av Sederma i Frankrike. Den mycket effektiva sammansättningen i The Ordinary Matrixyl 10% + HA har visat sig reducera utseendet på statiska och dynamiska rynkor. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Ämnet matrixyl är en varumärkesskyddad peptidsammansättning som utvecklats av Sederma i Frankrike. Den mycket effektiva sammansättningen i The Ordinary Matrixyl 10% + HA har visat sig reducera utseendet på statiska och dynamiska rynkor.

Formulan innehåller två generationer av Matrixyl; Matrixyl 3000 och Matrixyl Synthe'6, som tillsammans ingår i en koncentration av 10 vikt% i ett specialiserat hyaluronsyra-system. Peptiden i Matrixyl 3000 är palmitoyltetrapeptid-7 och peptiden i Matrixyl Synthe'6 är palmitoyl tripeptid-38.

  • pH: 5.00-6.00
  • Anti-age, reducerar synlighet av linjer & rynkor
  • Fri från alkohol, silikon och nötter
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar morgon och kväll över ansiktet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Matrixyl 10% + HA

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Älskar!
2019-05-20 av: Therese K
Har använt denna ett tag och tycker att den är fantastisk! Använder den morgon och kväll. Känns skön.
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa serumet
2019-05-09 av: Sofia (ålder: 25-34)
Jag är frälst! Började med att köpa The Ordinarys kit för anti-aging innehållandes bl.a. Matrixyl. Denna produkt är fantastisk. Den återfuktar på djupet och slätar ut huden. Använder den dagtid under min dagkräm.
5/5Hurra för peptider !
2019-02-15 av: Titti (ålder: 55-64)
En mycket prisvärd produkt som jobbar på rynkor. Peptider stärker hudbarriären och det är lika viktigt som att man vill behandla olika problemområden. Serumet innehåller även hyaluronsyra och tillsammans blir det en toppenprodukt! Använder denna dagtid efter c-vitaminserum. Finns allt vad jag behöver i den här flaskan. Love it!
Rekommenderas till: En mogen hy
5/5Matrixyl 10 +
2018-10-05 av: Elina
Helt underbar produkt! Älskar alla Ordinary produkter. Var väldigt skeptiskt först pga billiga priset men dessa slår alla dyra produkterna. Tro mig; jag har provat!
Rekommenderas till: 30+
5/5Mycket bra !
2018-08-04 av: Jeanette A
Har fått ett nytt favoritmärke . Otroliga priser och kvalité som verkligen kan konkurrera med dyra märken . Detta serum känns bra för huden och man vaknar med mjuk klar hy. Har känslig hy men detta serum irriterar inte .
Rekommenderas till: Alla
4/5helt ok
2018-10-18 av: J (ålder: 15-24)
Tycker den har gett mig fin lyster och bättre hy. Ser helt enkelt fräschare ut! Känner mig mer len och återfuktad.
Rekommenderas till: alla