search

The Ordinary
Multi-Peptide Serum for Hair Density

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density hjälper till att förebygga att håret blir tunt samtidigt som det hjälper till att ge en mjukare, mer fylligare look till håret. Den har en koncentrerad formula designad för att verka som ett stöd till… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density hjälper till att förebygga att håret blir tunt samtidigt som det hjälper till att ge en mjukare, mer fylligare look till håret. Den har en koncentrerad formula designad för att verka som ett stöd till hårets välmående för en tjockare, tätare och fylligare känsla.

Den har en ultra-lätt mjukgörande bas som är berikad med flera komplex som utgör hela 21.25% av formulan (REDENSYL™, Procapil™, CAPIXYL™, BAICAPIL™, AnaGain™) samt koffein med hög löslighet för effektiv penetration.

  • För tunt hår
  • Fri från alkohol & silikon
  • Vegansk
  • Cruelty-free

Innehåll: 60 ml

Användning

Massera in några droppar dagligen i hårbotten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller