search

Akademikliniken Pure Effect Eyes

Akademikliniken Pure Effect Eyes
599 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pure Effect Eyes är en aktiv och återfuktande ögonkräm som innehåller stimulerande peptider och utjämnande botaniska extrakt för en synbart mer ungdomligare look. Glucosamin, Niacinamid och C-vitamin hjälper till att förbättra fukthalten samt fungera… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Akademikliniken Pure Effect Eyes

Pure Effect Eyes är en aktiv och återfuktande ögonkräm som innehåller stimulerande peptider och utjämnande botaniska extrakt för en synbart mer ungdomligare look. Glucosamin, Niacinamid och C-vitamin hjälper till att förbättra fukthalten samt fungerar lystegivande och kollagenstärkande.

Tack vare bland annat koffein reduceras effektivt svullnad och mörka ringar, och vårdande lipider från bland annat druvkärnolja och havre ger den fina huden kring ögonen extra näring och skydd. Denna härliga ögonkräm hjälper effektivt till att ge spänst till din hud, förbättrar hudens fuktdepåer och på så sätt förebygga förtidiga ålderstecken.

  • Reducerar fina linnjer.
  • Reducerar synligheten av mörka ringar & svullnader.
  • Passar alla hudtyper som behöver extra spänst.

Innehåll: 15 ml

Användning

Applicera varsamt en klick ögoncrčme runt, men ej för nära ögonen. Använd dag och natt för bästa effekt.

  • Undvik direktkontakt med ögon.
  • Endast för utvärtes bruk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Akademikliniken Pure Effect Eyes

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mirakelögonkräm för MIG. Mörka (blåa) ringar försvann. Härlig konsistens i hygienisk burk.
2018-11-15 av: Jenny H (ålder: 35-44)
Jag gillar verkligen denna! Är 40+ och gillar inte alls ögonkrämer som är rinniga, vill man ha den konsistensen räcker ett serum nästan. Den här är fyllig och rik. Jag har jättetunn hud underbägonen vilket gör att man ser blodkärlen lätt i form av att jag lätt ser blåaktig ut under ögonen. Den här gjorde att jag såg klarare och ljusare ut undrr ögonen, dvs det blåaktiga försvann. Antagligen är det bl. a. Niacinamid som denna innehåller som bidrar till det. Krämer/serum som innehåller koffein tycker jag brukar hjälpa mot trötthet mest. Det gör ju även denna för jag vaknar inte och ser pigg och fräsch ut under ögonen varje dag direkt. Vissa dagar är glåmigare än andra.

Ögonkrämen är såpass bra att man egentligen inte behöver något serum under den. Det blir bara ett onödigt moment. Smörj inte för nära ögonen bara, då kan man få påsar under öhonen istället eftersom det är en kräm. Följ ögonbenet, ingredienserna tas upp av området precis under ögonen ändå.

En ögonkräm som är ett kap för alla som vill ha en riktigt bra ögonkräm. Är du 40+ rekommenderar jag den verkligen! Den är såå mycket bättre än alla som det står anti age och massa konstiga saker på. Den här gör skillnad, helt klart. Fastän förpackningen (som är bra och hygienisk) inte gör så "mycket väsen" av sig.
Rekommenderas till: Du som vill ha en fantastisk ögonkräm, slippa serum. Vill få bort ringar och glåmighet.
5/5Fungerar faktiskt!
2013-04-13 av: Linnea S (ålder: 15-24)
Vad har de haft i de här krämen egentligen? Den funkar ju faktiskt! Jag var oerhört skeptisk när jag provade den för första gången, men redan efter en dryg vecka började jag se resultat. Jag har tyvärr alltid varit väldigt mörk runt ögonen, både röd och grön och blå... Nu är det röda helt borta och det blåa håller på att försvinna. Det gröna som sitter in mot näsan är dock kvar, men jag är ändå supernöjd!
Rekommenderas till: Alla som är mörka runt ögonen
4/5Nöjd!
2018-04-14 av: Therese Z (ålder: 25-34)
Använt denna produkt under snart en månads tid. Upplever att partierna kring ögonen är ljusare och ser piggare ut. Nöjd användare so far!
4/5Bra men inte perfekt!
2017-11-09 av: Matilda L (ålder: 25-34)
Jag har känslig, reaktiv blandhy med tendenser till yttorrhet och för mig har den här ögonkrämen faktiskt gett mig synliga resultat under mina ögon - huden har ljusnat upp lite och är inte lika blå och har färre synliga linjer från torrhet.

Med det sagt så tycker jag att produkten är svår att dosera - en hel pump är för mycket för båda ögonen och det är svårt att styra så att en får ut rätt mängd produkt. Eftersom det ändå är en, i min mening, dyr ögonkram tycker jag att förpackningen bör vara mer genomtänkt än vad den är.

Formulan i sig tar lite tid på sig att sjunka in, jag vill vänta minst 15-20 minuter efter applikation innan jag vill sminka mig för att inte vara för fet runt ögonen.
Rekommenderas till: Du som aldrig hittat en ögonkräm som faktiskt ger något resultat
3/5Bra produkt men inte för min åldersgrupp
2018-09-25 av: Mimmi (ålder: 15-24)
Har mycket mörka ringar runt ögonen och har alltid haft det. Har dock ingen svullnad eller påsar under ögonen.
Den gör inte mycket direkt utan den funkar efter långvarigt bruk. Den ljusar upp området lite och fyller ut linjer lite grann.
Den är ganska fet - det tar lång tid att sjunka in och sjunker oftast inte heller in helt och hållet. Men den är superdryg, en liten klick går en lång väg. Den är svårdoserad eftersom det pumpas ut alldeles för mycket även när man trycker försiktigt.
Rekommenderar inte för de som är under 30-35
Rekommenderas till: Alla som är över 35-40 eller mycket torra under ögonen
2/5Okej ögonkräm
2015-12-15 av: Jenny F
Absorberas bra men jag vet många här som för mig ger samma effekt för mycket lägre pris