Doften av kokos - en samling av skönhetsprodukter med kokosdoft

2017-07-06

Åh ljuvliga doften av kokos - en doft som oavsett årstid alltid påminner om ljuva sommardagar på stranden! Vi har tidigare samlat flera produkter med doft av kokos men tänkte idag tipsa om våra kokosfavoriter just nu.

Kokos har inte bara en underbart somrig doft, den har även flera hudvårdande egenskaper. Hudvårdsprodukter som innehåller bl.a kokos kommer dels att vara vårdande men också återfuktande för din hud. Ett tips om du ska göra en egen hemmagjord ansiktsmask eller skrubb, blanda i lite kokosolja - det kommer göra susen för huden!

Kokos för håret

Uniq One All in One Hair Treatment Coconut, our one and only! Denna ljuvliga leave-in-behandling för håret är verkligen multifunktionell! Den hjälper till att vårda, tillföra glans, reducera frissighet, skyddar vid användning av värmeverktyg, gör håret lättare att hantera, ger en silkeslen och mjuk känsla och mycket mer - men framför allt så har den en fantastisk doft av kokos!

Kokosparfym

Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skin Scent är aningen lättare än en EdT, vilket är perfekt på varma sommardagar. Den för tankarna till solvarma dagar med sin ljuvliga blandning av bl.a vanilj, amber, mandarin, jasmin och krämig kokos.

Skydda huden & dofta kokos

Få har nog missat Hawaiian Tropic som i snart 50 år (japp, de har skyddat hud sen 1969) har skyddat människors hud mot solens skadliga strålar. De finns i flera olika varianter, allt från kräm och spray till olja och även som after sun. De är inte bara kända för att skydda huden mot solen, de är också kända för den klassiska Hawaiian Tropic-doften, nämligen kokos! Nuvarande favoriten är Hawaiian Tropic Dry Oil Coconut & Mango C-Spray SPF 30 som är en lätt torrolja som snabbt absorberas av huden och återfuktar, ger näring och skyddar. Denna torrolja har en härlig doft av exotisk kokos men också en hint av mango!

Vårda läpparna med doft av kokos

HURRAW Lip Balm, Coconut är både ekologiska och veganska, handgjorda med naturliga ingredienser. Detta läppbalsam kommer i en liten, behändig förpackning och kommer att hålla läpparna mjuka och lena. De finns i flera olika smaker/dofter - men ärligt, den enda vi bryr oss om just nu är ju kokos, eller hur?

100% ren kokosolja

Ge din hud ordentligt med fukt med Inecto Naturals Coconut Body Lotion! Denna härliga kroppslotion innehåller 100% ren kokosolja och ger huden fukt och lämnar den mjuk och len, givetvis med doft av kokosnöt!