search

By Terry
Mascara Terrybly

terryfic blue
terryfic blueBy Terry Mascara Terrybly
Från:
339 kr
Välj variant först

                  black partis
 • 1 - Black Parti-Pris

339 kr

                  moka brown
 • 2 - Moka Brown

345 kr

                  terrybleu
 • 3 - Terrybleu

339 kr

                  purple success
 • 4 - Purple Success

339 kr

                  green galaxy
 • Green Galaxy

  Tillfälligt slut
 • Ingår i Happy Glow!
339 kr
Tipsa en vän
Närande serum och dramatisk volym, längd och färg i ett! Ett lätt färgat ögonfransserum, formulerat för att boosta volym, längd och fyllighet hos varje frans, från rot till topp. Med en fyllig och stretchig konsistens som dramatiskt definierar, färga… Läs mer här

By Terry Mascara Terrybly

Närande serum och dramatisk volym, längd och färg i ett! Ett lätt färgat ögonfransserum, formulerat för att boosta volym, längd och fyllighet hos varje frans, från rot till topp. Med en fyllig och stretchig konsistens som dramatiskt definierar, färgar och adderar glans utan att klumpa!

 • Oftamologiskt testad

Innehåll: 8 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

By Terry Mascara Terrybly

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Glam, Madame!!!
2018-10-25 av: Ann-Sophie W
Superhärflig favoritmascara som sitter där den ska och ger långa fina fransar är vårdande och hjälper och när mina fransar... och ser lyxig och fin ut där i badrumsskåpet. Tack för att ni ibland tänker på förpackningarna och gör skåpet lyckligt...
Rekommenderas till: Alla som behöver en ny mascara
5/5Volym med inbyggt fransserum
2017-07-20 av: Malin J (ålder: 45-54)
En toppenmascara för oss som upplever att fransarna tappat stinget. Förutom att mascaran ger bra volym så skyddar och stärker den fransarna. Jag har aldrig haft så långa fransar förr, med det serum mascaran innehåller. Efter ca två månaders användning hade de blivit 2-3 mm längre utan att jag gjort annat än målat fransarna.
5/5Bäst i längden!
2017-05-28 av: Jenny (ålder: 25-34)
Efter några års beroende av fransförlängning var jag tvungen att nöja mig med enbart mascara. Har ej tid eller tålamod för tillfälliga lösfransar. Tappade mina flesta egna fransar när mina extensions togs bort, de som blev kvar var några korta, raka stumpar. Köpte denna då och efter 1-2mån fick jag komplimanger av min man som undrade hur det kom sig att jag helt plötsligt hade perfekta fransar. De blev längre än jag någonsin haft, mer flexibla att böja. Även böjen höll mycket bättre, annars har jag varit tvungen att använda vattenfast för att hålla fransarna uppe. Med denna mascara får man perfekt separation, volym och hållbarhet samtidigt som du slipper lägga tusenlappar på separat näring som förmodligen svider i både plånbok och ögon! Vill jag ha vattenfast mascara så brukar jag avsluta med någon av Lumenes vattenfasta varianter, även om denna aldrig smulat elr färgat av sig. Tycker att den vattenfasta varianten av denna är lite för torr för att få lika bra effekt när det gäller form, längd mm.
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra men dyr
2017-06-15 av: Amanda (ålder: 25-34)
jag har ganska långa fransar naturligt men jag märker serumeffekten genom att mina fransar blir ännu längre. tycker formulan är lite för blöt, den funkar som bäst för mig när den har varit öppnad nån månad så den har torkat lite..
1/5nää
2017-06-27 av: wrood m (ålder: 25-34)
jag tyckte den var för dyr men hade höga förväntningar inte by terry svek mig nånsin.

denna gav mig inget volym, lyft eller längd
borsten var för stor och jag hade några klumpar till fransar
Rekommenderas till: ingen