search

Cocoa Brown
Fresh Start Eraser

Cocoa Brown Fresh Start Eraser
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Cocoa Brown Fresh Start Eraser hjälper till att ta bort din brun-utan-sol med enkelhet. På bara fem minuter avlägsnar den alla spår av din brun-utan-sol med hjälp av dess revolutionerande formula. Den gör din hud fräsch, ren och redo för nästa applic… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Cocoa Brown Fresh Start Eraser

Cocoa Brown Fresh Start Eraser hjälper till att ta bort din brun-utan-sol med enkelhet. På bara fem minuter avlägsnar den alla spår av din brun-utan-sol med hjälp av dess revolutionerande formula. Den gör din hud fräsch, ren och redo för nästa applicering av din brun-utan-sol-produkt.

Cocoa Brown Fresh Start Eraser har en snabbverkande formula som är effektiv, samtidigt som den är skonsam även mot en känslig hud. Formulan är fuktgivande och lämnar huden silkeslen. Idealisk att använda om du fått oönskade streck i din brun-utan-sol-bränna, eller helt enkelt vill börja om på nytt.

  • Tar bort brun-utan-sol på fem minuter
  • Skonsam även mot känslig hud
  • Effektiv, snabbverkande formula
  • Fräsch mousse-formula

Innehåll: 200 ml

Användning:

Idealisk att använda 3-4 dagar efter du applicerat brun-utan-sol. Pumpa ut moussen i handflatan och applicera på torr hud. Låt verka i minst 5 minuter och duscha sedan i varmt vatten, använd en blöt handduk för att avlägsna din brun-utan-sol.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Cocoa Brown Fresh Start Eraser

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller