search

Collistar
Mascara Shock

Collistar Mascara Shock Black
Collistar Mascara Shock BlackCollistar Mascara Shock
229 kr
Välj variant först

                  Collistar Mascara Shock Black
 • Svart

229 kr

                  Collistar Mascara Shock - Brown
 • Brun

229 kr

                  Collistar Mascara Shock - Blue
 • Blå

229 kr
Tipsa en vän
En helt fantastisk mascara som ger dina fransar längd, extra volym och böjer dem uppåt - utan att du behöver använda en fransböjare! Denna mascara ger en ''shock effekt'' genom att tillföra både längd och volym till dina fransar med ett resultat som … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Januari: 15% rabatt på allt smink vid köp för minst 299kr

Collistar Mascara Shock

En helt fantastisk mascara som ger dina fransar längd, extra volym och böjer dem uppåt - utan att du behöver använda en fransböjare! Denna mascara ger en ''shock effekt'' genom att tillföra både längd och volym till dina fransar med ett resultat som håller hela dagen.

Den speciellt böjda borsten sveper dina fransar uppåt för att åstadkomma en härlig böjning för så vackra fransar som möjligt. Mascaran gör dina fransar fantastiska, samtidigt som den skyddar och vårdar dina fransar med hjälp av en formula med växtprotein, keratin och vitamin B5.

Tack vare Lash Curl Complex®, en noga utvald cocktail av resin och naturliga växtvaxer, får dina fransar volym, längd och blir böjda maximalt med en fin färg utan att bli stela.

Innehåll: 8 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Collistar Mascara Shock

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller