search

Collistar
Pure Lipstick

59 Plum60 Wisteria61 Cyclamen
170 kr
Välj variant först

                  26 Rose Metallo
 • 26 Rose Metallo

170 kr

                  Elsa Nude
 • 66 Nudo Elsa

 • Ingår i Italian Beauty!
170 kr
Tipsa en vän
En formidabel bästa vän till en kvinnas skönhet. Pure Lipstick har en extremt behaglig konsistens och fyllig färg, detta tack vare en mycket speciell formula som är rik på aktiva ingredienser med fuktgivande och anti-ageing egenskaper och en hög konc… Läs mer här

Collistar Pure Lipstick

En formidabel bästa vän till en kvinnas skönhet. Pure Lipstick har en extremt behaglig konsistens och fyllig färg, detta tack vare en mycket speciell formula som är rik på aktiva ingredienser med fuktgivande och anti-ageing egenskaper och en hög koncentration av speciella färgpigment.

Läppstiftet glider med lätthet över läpparna och konturerar dem felfritt, ger dem en perfekt hållbarhet och lämnar dem med en övergripande effekt av fyllighet och plutighet. Färgen består oförändrad hela dagen, samtidigt som konsistensen försäkrar en njutbar, behaglig upplevelse.

Innehåll: 4.5 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Collistar Pure Lipstick

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Vackert och skimrande
2018-03-19 av: Rebecka W
Ett fantastiskt läppstift. Jag behöver fylla på det förvånansvärt sällan. Det är inte jättepigmenterat, men det känns jättebra på läpparna. Rekommenderas varmt om man letar efter ett lite skitigare läppstift!
5/5Krämigt och lättapplicerat
2017-08-28 av: Andrea V (ålder: 25-34)
Köpte just min andra hylsa av färgen nudo elsa som är den perfekta vardagsfärgen i min mening. Det är krämigt utan att vara kladdigt.
Det kräver några återappliceringar varje dag men det är ju förväntat med tanke på att det är ett traditionellt läppstift.
Rekommenderas till: Dig som vill ha en fint vardagsläppstift.