search

Colorista
Washout #Hotpink

Colorista Washout Hotpink
Tipsa en vän
Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil. Läs mer här

Colorista Washout #Hotpink

Matcha ditt hår efter din personlighet! Colorista är en innovativ hårfärgsserie som finns i olika varianter och i mängder med spännande färger för att du ska kunna skräddarsy färg och varaktighet efter önskemål och stil.

Colorista Washout är en intensinvtoning som försvinner helt efter några tvättar. Perfekt om man vill kunn variera sin look och inte binda upp sig med en permanent hårfärg. Colorista Washout håller mellan 4-10 tvättar men kan sitta både kortare och längre beroende på hårkvalité. Färgen mattas gradvist av efter varje tvätt.

  • Intensivtoning som tvättas ur efter hand
  • Passar för blont/blekt hår, ombre eller hår med ljusa slingor
  • Går att kombinera med andra färger ur Washout-serien

Innehåll: 75 ml

Användning

Tvätta och torka håret innan applicering. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna. Låt färgen verka 15-20 minuter, skölj sedan ur.

Vill du att färgen ska tvättas ur snabbare kan du ta hjälp av Colorista Fader Shampoo för att påskynda processen. Om du har väldigt poröst hår (t.ex väldigt kemiskt behandlat/skadat/sprött) kan färgen sitta i längre.

Läs igenom den medföljande bruksanvisningen noga innan du använder produkten.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Colorista Washout #Hotpink

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller