search

Dermalogica
PreCleanse

Dermalogica PreCleanse
445 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Renare kan det inte bli! Uppnå en renare och sundare hud med denna "förtvätt". Rengöringsoljan med extrakt från oliver och kukuinötter löser effektivt överflödigt fett, solskydd, vattenfast makeup och smuts som samlats på hudytan under dagen. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Dermalogica PreCleanse

Renare kan det inte bli! Uppnå en renare och sundare hud med denna "förtvätt". Rengöringsoljan med extrakt från oliver och kukuinötter löser effektivt överflödigt fett, solskydd, vattenfast makeup och smuts som samlats på hudytan under dagen.

  • För alla hudtyper & hudtillstånd.

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera varsamt över ansiktet, gärna med en bomullspad, för att få bort orenheter och makeup. Följ upp med rekommenderad Dermalogicarengöring för bästa resultat.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Dermalogica PreCleanse

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ger rejäl rengöring
2018-09-27 av: Jenny Å (ålder: 35-44)
Några ggr per vecka tar jag mig tid att rengöra ansiktet ordentligt med den här pre-cleansern och efterföljande rengöring som steg två. Huden känns riktigt ren då. Har steg 1- och 2-rengöringar i andra märken också men det här är en favorit faktiskt. Priset är bra då jag jämför med andra märken som är dyrare och inte lika bra. Jag har pump till min pre-cleanser och det gillar jag hos hudvårdsprodukter. Det känns att det är bra hudvård för män känner sig inte oljig eller något utan helt enkelt superren.
Rekommenderas till: Den som vill rengöra ansiktet grundligt
5/5Super!
2017-11-03 av: Anna E (ålder: 25-34)
Bästa make up removern jag använt. Tar bort allt smink utan att kännas irriterande eller oljig. Kommer köpa igen och igen och igen :)
Rekommenderas till: Alla som använder smink.
5/5Effektiv och skonsam
2017-06-22 av: Victoria L (ålder: 25-34)
Älskar denna! Inte jättedryg men effektiv. Tar bort allt smink utan att ge den oljiga simmiga hinnan på ögonen.
5/5Yes
2017-06-02 av: Cornelia L (ålder: 15-24)
Äntligen, en produkt som gör att sminket faktiskt försvinner innan tvättrutinen. Hur bra som helst. EN återkommande favorit.
Rekommenderas till: Alla i Dermalogicafamiljen
5/5Nöjd
2017-04-20 av: Tan
Den är bra på att ta bort smink och förbereda huden för nästa steg. Jag är nöjd med den.
3/5Bra men dyr och läcker produkt
2018-08-17 av: Catharina G (ålder: 25-34)
Precleanse var länge en utav mina favoritprodukter från Dermalogica, då jag tyckte att den var så smidig att använda och löste upp mer eller mindre allt smink. Jag har efter det testat oljerengöringar som dels har varit billigare och mer effektiva.
De senaste tre gångerna jag köpt Precleanse, sedan produktförpackningen gjordes om till pump, är det omöjligt att ta med sig den utan att den läcker. Oavsett om man stänger den, har på en spärr, skruvar åt hårt eller lägger i en plastpåse. Känns som att så mycket produkt har slösats bara för en dålig design. Har blivit besviken för många gånger och kommer inte köpa den igen på ett tag, men den kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Rekommenderas till: Alla hudtyper
3/5Bra med dyr
2017-07-15 av: Nancy S (ålder: 25-34)
Bra och skonsam men för dyr. Finns andra betydligt billigare produkter som gör samma sak.
Rekommenderas till: Den med känslig hy