Davines
The Restless Circle

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
75 kr
75 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Davines The Restless Circle

Davines The Restless Circle är en "osynlig" hårinpackning som verkar medans du är på gymmet, åker och handlar, fikar med kompisarna! Den stärker ditt hår, ger volym samt gör håret elastiskt. För dig som har många bollar i luften och känner att du inte har tid med hårinpackningar. En osynlig mask som verkar utan att du behöver stanna upp.

Masken är berikad med naturliga och aktiva ingredienser så som Chiafröextrakt (som är rik på aminosyror, antioxidanter, koppar, zink och järn)

  • Stärkande hårmask
  • Ger håret volym
  • Transparent formula
  • Kan användas på dagen (t.ex. på jobbet)

Innehåll: 50 ml

Användning

Fungerar som en förbehandling för längder och toppar. Applicera en liten mängd produkt i torrt hår (i längder och toppar). Låt sitta i minst 1 timme och skölj ur. Tvätta sedan håret som vanligt och styla.

För rakt hår rekommenderas att man kammar igenom produkten vid applicering för att ytterligare förbättra den osynliga formulan.

För lockigt hår (för att öka lockarnas definition) arbeta in produkten i lockarna.

Upptäck mer som The Restless Circle

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.