Living Proof
Perfect Hair Day (PhD) Night Cap

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Night Cap

Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Night Cap - En kuddsäker nattinpackning som ger ditt hår den ultimata skönhetssömnen. Vakna upp till vackert, friskt hår.

Denna snabbabsorberande formulan är så genialisk att den verkar medan du sover. (PhD) Night Cap ger ett starkare och mer glansigt hår och behöver ej sköljas ur. En lättanvänd och viktlös inpackning som över en natt ger upp till en vecka av mer glänsande, livfullt, hanterbart hår. Innehåller Living Proof's patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) och har återfuktande egenskaper som varar.

PhD Night Cap Overnight Perfector är den ultimata skönhetssömnen och ger:

  • Glänsande hår i flera dagar
  • En mer livfull färg
  • Ett mer hanterbart hår resultat över en natt, som dessutom varar (upp till 5 schamponeringar)

Perfect hair Day (PhD) Night Cap Overnight Perfector är perfekt för alla hårtyper. Den är kuddsäker och silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

Innehåll: 180ml

Användning

Använd innan läggdags. Applicera på handdukstorkat eller torrt hår. Börja med 2-3 pumptag. Fördela produkten i händerna och sedan jämnt i håret, från botten och hela vägen ut, fokusera på topparna. Använd mer beroende på hårets tjocklek eller längd. Kamma igenom och låt sitta över natten. Behöver inte sköljas ur! Styla eller tvätta håret på morgonen.

Använd så ofta som det behövs.

Upptäck mer som Perfect Hair Day (PhD) Night Cap

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.