ghd
Style Final Fix Hairspray

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 20 kr

79 kr 99 kr

Du sparar 20 kr

79 kr 99 kr

Variant : Final Fix Hairspray 75 ml
Beskrivning

Ett hårspray som ger en fast men mjuk hållbar känsla som håller ditt hår på plats. Passar alla hårtyper och är utmärkt att reducera friss med.

ghd Style är produkter för professionell hårvård och styling som kan användas av alla och passar den kräsnaste. Denna serie möjliggör för dig att skapa din egen look. Från att få ett platt och tungt hår till att bli glansigt med volym och lockar, och de allra frissigaste håren till att bli silkeslena och skinande.

  • Resistent mot fukt

Användning

Spraya över torrt och stylat hår med 30 centimeters avstånd för att få en hållbar och snygg finish. För att reducera friss och flygigt hår, spraya på din hårborste och borsta igenom håret.

Ingredienser

Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Limonene,Isobutane,Propane,Butane,Hexyl Cinnamal,Panthenol,Aminomethyl Propanol,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Polyurethane-14 (and) AMP-Acrylates Copolymer,Alpha Isomethyl Ionone,Alcohol Denat,Cetearyl Octanoate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.