search

Holika Holika
Aloe 99% Soothing Gel

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
Från:
49 kr
Välj variant först

                  Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
 • 55 ml

49 kr

                  Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
 • 250 ml

99 kr
Tipsa en vän
Räddningen till en torr och känslig hud! Aloe 99% Soothing Gel från koreanska Holika Holika är en lätt återfuktare berikad med aloe vera-extrakt. Gelen hjälper till att verka rogivande på en stressad och irriterad hud samtidigt som den skyddar mot ut… Läs mer här

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Räddningen till en torr och känslig hud! Aloe 99% Soothing Gel från koreanska Holika Holika är en lätt återfuktare berikad med aloe vera-extrakt. Gelen hjälper till att verka rogivande på en stressad och irriterad hud samtidigt som den skyddar mot uttorkning. Den lätta och svalkande texturen absorberas snabbt av huden och lämnar ingen fet eller kladdig känsla efter sig. Aloe 99% Soothing Gel passar bra till hela familjen och alla hudtyper.

Aloe vera-juice är en unik ingrediens som länge varit känd för dess vårdande och reparerande egenskaper. Det används med fördel på solbränd hud för att reducera rodnad och inflammation, det främjar även en bättre återhämtning vid mindre skador. Förutom aloe vera innehåller denna kroppsgel även extrakt från bl.a lotus, bambu, vattenmelon, gurka och kål.

 • Passar alla hudtyper
 • Svalkande & återfuktande
 • Vårdande
 • Lättviktig textur, absorberas snabbt
 • Fri från parabener & mineralolja

Användning

Applicera på känslig/torr hud, gelen passar bra till både ansikte och kropp.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppen!
2018-04-29 av: Linda L
Älskar denna! Kan användas PÅ ALLT!
PÅ nyrakad ben, solbränna etc etc.
Snygg flaska dessutom.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Riktigt bra!
2018-04-26 av: J S
Huden blir verkligen mjuk utan att det blir kladdigt och torkar rätt så snabbt. Har torr hud som behövs ibland smörjas in flera gånger på en dag, med denna produkten räcker de bra på morgonen och klarar mig rätt så fint sen
Rekommenderas till: Torr och känslig hud
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super bra!
2018-04-23 av: Darya G
Super bra Aloe gel som ger mycket fukt. Jag har supertorr irriterat hy som kliar och den är min stor favorit som ger mycket fukt och reducerar rodnad.
Rekommenderas till: Alla hudtyper
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Dryg svalkande läkande
2018-05-01 av: Petronella S (ålder: 45-54)
Går fort in i huden, fuktgivande. Den är dock svår att få ur tuben, ibland när man försöker få ut gel får man för mycket. Den kunde även varit utan parfymeringen. Dessutom har den en tendens att skapa bubblor i den nuvarande förpackningen.
Rekommenderas till: Till alla som gillar Aloe Vera
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar!!
2018-05-15 av: Angelica U
Denna kan du använda till allt! Perfekt på sommaren efter du varit i solen. Jag applicerar ett generöst lager i ansiktet varje kväll och låter den sjunka in, så kylande och skön för huden.
Rekommenderas till: Alla
5/5I love it!
2018-05-04 av: Angelica U
Är helt besatt av denna! Jag har aldrig känt mig så återfuktad som när jag använt denna. Den är kylande och skön på huden och sjunker verkligen in. Jag använder den varje kväll som extra återfuktning
4/5-Testprovs åsikt-
2018-06-04 av: . (ålder: 15-24)
Fick ett testprov som räckte ett tag eftersom jag bara använde denna på ställen i ansiktet där jag hade rodnad/extra tort eller acne ärr. Vet inte om jag upplevde någon skillnad men den fuktade dem delarna av ansiktet.
3/5Just fine
2018-04-06 av: Hana S (ålder: 25-34)
Better than most aloe vera I have tried from the pharmacy, however I don't like that it has fragrance(perfume ) in it because the ingredients supposed to be 99% natural with no added chemicals or scents. I don't like fragrances in my skincare products especially if you have sensitive skin it will sting and make it dry.
Rekommenderas till: yes, if you don't have sensitive skin