search

Holika Holika
Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Med Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter får du en intensivt närande och fuktigvande ansiktsmask, perfekt för dig med torr hud eller under hösten och vintern när huden gärna vill ha lite extra näring. Huden blir härligt mjuk, mättad, smidig och får … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter

Med Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter får du en intensivt närande och fuktigvande ansiktsmask, perfekt för dig med torr hud eller under hösten och vintern när huden gärna vill ha lite extra näring. Huden blir härligt mjuk, mättad, smidig och får en frisk lyster. Den ultratunna fiberbasen bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

Sheasmör är känt för sina närande egenskaper och fina effekt på hudens elasticitet, tillsammans med bl.a hyaluronsyra, grapefruktextrakt, lavendel och kamomill är denna mask ett absolut måste att ha hemma i badrummet när man vill vara extra snäll mot huden.

  • Närande
  • Fuktgivande
  • Uppfräschande
  • Vårdande
  • Lystergivande

Innehåll: 1 st sheet mask

Användning

Applicera efter rengöring och toner, låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande serum på huden för maximal absorption. Undvik kontakt med ögonen, och låt inte masken sitta såpass länge så att den torkar helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Shea Butter

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfektion
2019-01-09 av: Clara M
Denna masken ger sånt lugn, näring och lyster till min vintertorra gråa hud. Såååå värt!!
Rekommenderas till: Alla
5/5Behaglig
2017-11-08 av: Emma Elisabeth P (ålder: 25-34)
En behaglig mask som återfuktar bra. Jag tål den med min känsliga hud så rekommenderar den starkt. Ett stort plus för den är i bra storlek så man inte får massa klet i håret.
Rekommenderas till: Alla
5/5Närande, vårdande
2017-09-24 av: Camilla
Masker blir bättre och bättre. Denna ger näring och vård.
4/5Kanon!
2017-11-14 av: MarGo (ålder: 25-34)
Tunn, nästan osynlig mask som gör sitt jobb! Återfuktar, lugnar ner och ger näring till min supertorr, känslig hud!

Den lämnar dock en hinna på ansiktet - för mig är det inget problem (jag använder sheet-masks som en del av kvällsrutin), men den kan kollidera med smink.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Återfuktande
2017-11-11 av: Eleonora F (ålder: 25-34)
Denna mask är återfuktande och skön (jag lägger in mina sheetmasks i kylskåpet en kort stund innan jag ska använda dem så att man får en svalkande känsla). Denna och avocado är mina favoriter från märket!
4/5Bra
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Bra för att mjukgöra. Jag tycker den är helt ok som mask. Jag gillar bäst masker som man lägger på likt den här. Man känner sig fräsch och återfuktad. Viktigt är att göra rent innan så man har en bra grund att lägga på masken. Men en skön mask efter en rengöring.
3/5Vårande
2017-11-30 av: Mia
Denna är vårdande och lite fuktgivande, dock inte så vårdande som den beskriver.