search

Holika Holika
Seed Blossom Moisture Cleansing Oil

Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Seed Blossom Moisture Cleansing Oil är en vårdande rengöringsolja som ger en djuprengörande effekt och som samtidigt verkar rogivande på en stressad hud. Formulan är mild och rengör skonsamt men effektivt, och lämnar huden mjuk, uppfräschad och smidi… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil

Seed Blossom Moisture Cleansing Oil är en vårdande rengöringsolja som ger en djuprengörande effekt och som samtidigt verkar rogivande på en stressad hud. Formulan är mild och rengör skonsamt men effektivt, och lämnar huden mjuk, uppfräschad och smidig utan någon stram känsla. Innehåller bl.a olivolja och kameliaolja, samt extrakt från pion och frossört.

  • Vårdande rengöringsolja
  • Närande
  • Mjukgörande
  • Uppfräschande
  • Passar känslig hud

Innehåll: 300 ml

Användning

Fördela 2-3 pump av rengöringen i torra händer och massera sedan över huden. Blöt händerna efter en liten stund och fortsätt sedan att massera tills oljan förvandlats till en mjölkig emulsion, skölj då av med varmt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra rengörare som tar bort smink!
2018-11-16 av: Anna L
Denna luktar gott men inte starkt. Den tar bort halloween sminkning med "stain" smink. Jag använder den med en borste för jag gillar inte att få olja överallt på mina händet och det funkar kanon!

Används helst i kombo med en vattenbaserad rengöring annars blir det nog för oljigt.
Rekommenderas till: För de som rengör dagligen och använder vattenfasta produkter
5/5Super!
2018-09-14 av: Erica L (ålder: 25-34)
Första gången använde jag den på blöt hud och tyckte den var skit, men sen insåg jag att den såklart ska användas på torr hud och då är den kanon! Luktar gott, stor förpackning, känns bra på huden, rengör effektivt.
5/5Doftar underbart!
2018-07-31 av: Maja Å (ålder: 15-24)
Denna cleansing oil känns väldigt mild, tar bort smink väldigt bra och den luktar riktigt gott! Brukar ta två pump och massera ansiktet i ungefär fyra minuter innan jag sköljer av och rengör med en foam cleanser. Huden känns mjuk och len efter.
Rekommenderas till: Den som vill få bort allt smink utan att torka ut och irritera huden.
5/5Prisvärd!
2018-04-23 av: Darya G
Super bra olja som som rengör ansiktet utan att torka ut och huden är mjuk efter den.
Rekommenderas till: Alla hudtyper
4/5PRISVÄRD ! ! !
2019-03-19 av: Elina S
mild och effektiv stoooor prisvärd flaska! rengör huden: allt i ett flaska.
4/5Härlig!
2019-01-20 av: Nadia S (ålder: 15-24)
Super härlig olja där man får ut mycket utav priset. Tar bort smink effektivt samtidigt som den återfuktar huden. Skulle dock inte rekomendera ifall man är känslig mot starka dofter, den har en rosig doft.
4/5Gör rent bra
2018-11-02 av: Lil
En olja-till-mjölk produkt som inte stripar huden. Dryg och bra pumpflaska. Mycket prisvärd. Använder denna som första rengöring/sminkborttagning.
4/5Bra produkt
2018-08-24 av: Marina (ålder: 25-34)
Doftar gott! Behöver användas tillsammans med en annan rengöring efter fr att ansiktet ska kännas helt rent. Kommer antagligen köpa om. Prisvärd!
4/5Rengörande
2017-11-30 av: Milla
En rengörande och skön olja som rengör ansiktet utan att lämna det jättetorrt. Har man torr hud dock behöver man något som återger huden med mer fukt
4/5Bra och prisvärd!
2017-11-08 av: Gunilla D (ålder: 45-54)
Behaglig olja som är skön att använda och rengör bra.
3/5Bra men inte bäst!
2018-10-19 av: Mirela A
Rengör bra, men svider i ögonen. Lite uttorkande för min hy. Prisvärt.
Rekommenderas till: Alla som inte har mycket torr hy och tål parfym
2/5Besvikelse
2018-11-26 av: Sofie M
Jag har provat cleansing oljor och balms förut. Men den här tar inte bort min eyeliner eller mascara och dom är inte vattenfasta. Jag har provat meed både tort och blött ansikte men de gör ingen skillnad. Rekommenderar inte, jag behöver tvätta mitt ansikte mer än två gånger och då har jag ändå inte fått bort allt.
Rekommenderas till: ingen
2/5Inte för mig
2018-10-26 av: MarGo (ålder: 25-34)
Underbart rengöring! Jag har precis upptäckt K-beauty och testar olika produkter. Denna har tyvärr inte blivit en favorit...

Jag söker efter milda produkter eftersom jag har torr och känslig hy. Tänkte att denna skulle kunna bli min holygrail, men den rengör inte tillräckligt bra - jag har märkt att foundation och concealer är inte helt borta efter jag har använt denna olja.

(Det kan ha något att göra att jag använder EL Double Wear serien, som är designat att hålla länge)
1/5Oiligt
2019-04-06 av: Elina S
Har använd denna c tre veckor nu efter en flaska Holikas " All kill " och måste erkänna;
huden blir riktigt RENT med" All kill ".
Denna ger bra fukt till huden pga är så oljigt men har fått rätt så orent, akne aktigt hy efter denna flaskan, måste ändå tvätta med ansiktsvatten / miseralvatten efteråt för att få rent
Rekommenderas till: torr hy