bareMinerals
Skinsorials

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : True Oasis Oil-Free Replenishing Gel Cream 50 ml
Beskrivning

Fukt är A och O för en välmående hud, oavsett hudtyp. True Oasis är en unik, svalkande oljefri gel-kräm som lämpar sig bäst för en lite fetare hud som behöver en återfuktare med lättare textur. Berikad med Intuitive Mineral Moisture®-teknologi lämnar den huden märkbart mjukare med förnyad motståndskraft, spänst och vitalitet.

Den är också berikad med en blandning av peptider, ceramider och aminosyra som hjälper till att göra hudytan mjuk och jämn samt förebygga fina linjer och rynkor. Huden upplevs klarare och med förbättrad struktur och lyster, medan dina sinnen vaknar av den uppiggande doften av bergamot och eukalyptus.*

  • Gel-kräm

  • Passar en fetare hudtyp

  • Förnyad spänst & vitalitet

  • Förebygger fina linjer & rynkor

  • Täpper ej igen porerna

  • Dermatologiskt testad

  • Ingår i hudvårdsserien Skinsorials

Innehåll: 50 g

Nyckelingredienser
  • Amonisyra & algextrakt - Antioxidativt skydd mot miljörelaterade stressfaktorer och hjälper huden att se yngre ut längre.

  • Peptider - Ökar elasticiteten i huden samt minskar synligheten av fina linjer & rynkor.

  • Ceramider - Förebygger fuktförlust samt fyller på hudens fuktdepå. Verkar för en smidig & balanserad hud.

Användning

Applicera på väl rengjord hud morgon och kväll över ansikte och hals.

Teststudie

En oberoende amerikansk klinisk studie visade att 85% av kvinnorna ansåg att True Oasis Oil-Free Replenishing Gel Cream gav förnyad lyster till huden.** 94% av kvinnorna ansåg att den gav huden en fräsch känsla.** 90% of kvinnorna höll med om att den återfuktade huden.**

*Naturliga dofter.
**Baserad på en 4 veckors oberoende amerikansk konsumentstudie med 101 kvinnor.

Ingredienser

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Citric Acid,Potassium Hydroxide,Carbomer,Polysorbate 20,Sodium Citrate,Palmitoyl Tetrapeptide-7,Tocopherol,Linalool,Silica,Sodium Hyaluronate,Sodium PCA,Limonene,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Alcohol,Fragrance (Parfum),Geraniol,Magnesium Chloride,Sodium Metabisulfite,Isostearic Acid,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Xylitol,Algae Extract,Urea,Allantoin,Saccharomyces Cerevisiae Extract,Propanediol,Lauryl Betaine,SODIUM METAPHOSPHATE,PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE,HYPERICUM ERECTUM EXTRACT,Phenoxyethanol.,Water (Aqua/Eau),Potassium Laurate,Ceramide NP,Glucosamine HCl,Gellan Gum,Palmitoyl Tripeptide-1,PEG-240/HDI Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.