Ej i lager Fri frakt från 199kr
499 kr
499 kr
Variant : Youth Restoring Essence 140 ml
Passar ihop med
Elizabeth Arden
125 ml
Beskrivning

Elizabeth Arden Ceramide Youth Restoring Essence - en fantastisk produkt som tillför de naturliga mineraler som finns i kroppen samt unika ceramider som vårdar. Dessa ingredienser är avgörande för att kunna återställa hudens fuktbarriär och allmänna struktur. Vid regelbunden användning har du möjlighet att få en mjukare och jämnare hud som är perfekt återfuktad inför den dagliga hudvårdsrutinen.

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera på väl rengjord hud. Droppa sedan 3-4 droppar Ceramide Youth Restoring Essence i handflatan och applicera i ansiktet. Undvik att applicera direkt på ögonen. Låt absorbera helt i huden (i cirka 15 sekunder). Ceramide Youth Restoring Essence rekommenderas för användning dag och kväll, är dermatologiskt testad och fungerar för alla hudtyper, även för känslig hud.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.