Decléor
Skin Care Trio

Ej i lager Fri frakt från 199kr
Variant : All Skin Types
Beskrivning

Till dig som önskar mer lyster och en jämnare hudton. Detta paket innehåller rengöringsmjölk, koncentrat och en ultralätt dagkräm.

• Aroma Cleanse Youth Cleansing Milk - Effektiv och silkeslen rengöringsmjölk som jämnar ut linjer och rynkor. Den återfuktar, verkar mjukgörande och lugnar huden. Formulan skyddar mot fria radikaler och har en stark antioxidanteffekt.

• Hydra Floral White Petal Perfecting Concentrate - Detta hudvårdande koncentrat innehåller bl.a. Pomerans, Citrus Aurantium Dulcis och ett ärtextrakt. Den verkar på mörka pigmenteringar, jämnare hudton, ger lyster och fukt för en komfortabel känsla till huden.

• Hydra Floral White Petal Evenness Milky Lotion - White Petal Hydrating Milky Lotion är en vårdande mjölkig lotion. En ultra-lätt, mjölkig lotion ger en jämnare och klarare hudton med frisk och fräsch lyster.

Hudtyp:
Alla hudtyper

Denna produkt är en av våra utvalda julklappstips i år. Perfekt julklapp att lägga under granen

Upptäck mer som Skin Care Trio

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.