Weleda
Almond

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
229 kr
229 kr
Variant : Soothing Facial Oil 50 ml
Beskrivning

En ansiktsolja med naturliga och ekologiska ingredienser för att vårda känslig hy. Formulerad med ekologisk mandelolja och plommonkärnolja, för att göra huden smidig och len och samtidigt mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar som tillexempel kyla och vind. Fungerar dessutom utmärkt som ögonsminks-remover!

  • Fri från parfym.

  • För känslig hy.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera ett tunt lager på lätt fuktad hy och massera in. För att avlägsna ögonmakeup: Häll några droppar på lättfuktad bomullspad och stryk över ögonlocket.

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Prunus Domestica Seed Oil,Prunus Spinosa Flower Extract.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Almond

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product