Hudvård

Bronzer för ansikte

Produkter för bronzing och brun-utan-sol ger dig en oemoståndligt fräsch sommarlook utan att du behöver exponera huden för skadliga UV-strålar. En lätt solkysst färg räcker ofta för att ge ansiktet lyster och energi, särskilt när huden annars känns glåmig och blek under årets mörkare perioder. Här hittar du ett brett utbud av produkter för self-tanning från bland annat Clarins, Collistar, Shiseido och St. Tropez som ger jämna och vackert solkyssta resultat hos den känsliga huden i ansiktet. Produkter för self-tanning är en bred kategori som generellt kan delas in i två undergrupper, bronzing-produkter och brun-utan-sol.

Bronzer

Bronzing-produkter fungerar generellt ungefär som smink och appliceras oftast i form av puder men kan även vara flytande. Ger temporärt ansiktet färg och lyster men kan tvättas bort med tvål och vatten.

Brun-utan-sol

BUS ger generellt huden en mer ihållande färgförändring som liknar en gyllene solbränna. Har oftast kräm- eller sprayform och absorberas av huden. Behöver vanligtvis appliceras ca 2-3 gånger i veckan för att färgen ska hålla i sig (beroende av hur intensivt resultat du vill ha).

Eftersom egenskaperna hos varje produkt varierar när det gäller både färg och hållbarhet är det viktigt att läsa produktbeskrivningarna noggrant för att hitta den produkt som passar perfekt för de resultat du vill ha.

Filtrera