Gröna fingrar!

2011-06-09

Jag gillar flera av Crabtree & Evelyns hudvårdande serier skarpt, men storfavoriten just nu är en handskrubb från Gardeners. I våras blev jag med sommarstuga och påtar och donar för fullt. Ja, i ärlighetens namn så är det väl mest kirskålen som frodas men jag hoppas på att mina fingrar blir grönare allt eftersom.

Rabatter ska rensas och nässlor ska tuktas - och smutsig det blir man. Jord har en tendens att bita sig fast i huden som inget annat, det är väl därför jag blivit så frälst i Gardeners Scrub Tube. Skrubben innehåller pimpsten mald i två olika storlekar som varsamt skrubbar händerna riktigt rena, och lena blir de på köpet. Så har du torrfnasiga händer eller meckar med saker som skitar ner tycker jag definitivt du ska kolla in den här skrubben. Doften är örtig och lite robust så det går utmärkt att tvinga på lämpliga män i din omgivning en tub, även de där som inte vet sitt bästa utan fnyser litegrann åt krämer och jox kommer snabbt att omvärdera!

Tips! Glöm inte att följa upp med handkräm, gärna en lite fetare variant som får natten på sig att verkligen sjunka in och göra nytta.

/ Helena - LipGloss Bitch

Crabtree & Evelyn