Linda testar deodoranter!

2011-10-17

Detta med deodoranter är en hel vetenskap och vissa föredrar att använda en deo med antiperspirant medan andra enbart vill ha en god doft. Jag vill ha både och :). De måste dofta gott men de måste också motverka transpiration. Jag har testat tre olika deodoranter och tänkte berätta vad jag tyckte om dem.

CLEAN Warm Cotton Moisture-Absorbent Deodorant

Detta är en av mina favoriter när det kommer till doft. Den doftar så otroligt rent och fräscht och den sitter faktiskt kvar hela dagen. Jag gillar också det faktum att deon känns "snäll" mot armhålan då den är både aluminium och paraben-fri. Eftersom det är ett torr-stick så utfärdas en liten varning för oönskade vita fläckarna som gärna hamnar på kläderna när man har använt en sådan deo. Denna produkt rekommenderas till dig som inte svettas alldeles för mycket och som ÄLSKAR att känna dig nyduschad och bära en ren och fräsch doft.

Neat One Underarm Antiperspirant Deodorant

Här är den perfekta deon för dig som svettas mycket. Produkten är effektiv i mer än 24 timmar och den gör verkligen ett riktigt bra jobb att motverka tråkiga "svett-fläckar". Däremot så doftar den i stort sett ingenting så jag brukar använda en god body-mist eller splash för att samtidigt få den goda doften.

Aquolina Pink Sugar Deo Natural No Gas

En av mina älsklingsdofter som funkar i alla lägen. Deon är i sprayform vilket gör att du slipper alla fula vita deo-fläckar på kläderna. Däremot har den av samma anledning inte lika bra effekt mot svett och dålig lukt. Den här deon använder jag på kvällen eller i kombo med deodoranten ovanför. Den passar väldigt bra till dig som svettas lite och/eller vill ha den underbara doften av Pink Sugar under armarna.

/ Kram Linda!