Nytt år, ny makeup!

2021-02-01

I början av ett nytt år är det alltid dags för en liten inventering i badrumsskåpet. Vad har jag, vad har jag inte? Vad kan jag fylla på med och inte? Vi tänkte därför att det var på sin plats med en spaning på vad för nya produkter vi har på sminkfronten just nu.

blog_new-year-new-makeup-lashes_2000x1125.jpg

Vi lyfter några nyheter hos oss, berättar om deras innehåll och guidar er hur de används på bästa sätt. Låter det bra? Läs då vidare nedan om makeup-produkterna att hålla koll på!

Shoppa allt smink här
 

ISADORA - Nature Enhanced Length Mascara

Här har vi en ny mascara från IsaDora som ger definierade och intensiva fransar med ett enda penseldrag. Det handlar förstås om designen på borsten, som är nyckeln till den snygga looken du får med denna mascara! Borsten fångar nämligen upp fransarna från roten och skiljer varje frans åt samtidigt som den täcks av färg. Det som gör mascaran till en måste-ha-mascara där hemma är att konsistensen består av 95% naturliga ingredienser som är magi för dina fransar - fantastiskt! 
 

ANASTASIA BEVERLY HILLS - Luminous Foundation

Anastasia Beverly Hills är ett välkänt och hyllat varumärke världen över. De har nu kommit med några nya produkter, bl.a. Luminous Foundation. Och en foundation är ju precis det som alla behöver för att bygga en snygg bas. Just denna foundation ger ett mycket naturligt resultat! Den är flytande, vatten-resistent och för dig som vill få lite lyster i ansiktet. Den är enkel att applicera för att täcka ojämnheter och den känns lätt på huden. Ännu en viktig egenskap är att den inte torkar ut din hud! Du kommer lämnas med en mycket jämn och fräsch look. Det bästa av allt - den är vegansk och cruelty-free. Hurra! 
 

RMS BEAUTY - Tinted Daily Lip Balm

När vi lägger vår sminkning för dagen vill vi allt oftare se så naturliga ut som möjligt. En sådan typ av produkt är detta läppbalsam från RMS Beauty. Läppbalsamet är baserat på naturliga oljor som skyddar, men heller aldrig kladdar som man tror en olja gör. Dina läppar känns mjuka och får näring i upp till 12 timmar, samtidigt som de blir lätt pigmenterade beroende på vilken nyans du väljer. Här kan du välja mellan 4 trevliga nyanser som gör underverk för dina läppar!
 

blog_new-year-new-makeup-lips_2000x1125.jpg


MAC COSMETICS - Rocket To Fame Eyeshadow Palette

Ingen har väl missat ögonskuggspalettens intåg på marknaden och i folks hem? En perfekt produkt att ha i sminkskåpet då man kommit på att alla färger kan användas till så mycket mer i ansiktet än bara ögonen. Denna palett från MAC innehåller tolv olika neutrala blågröna, rosa eller lila nyanser. Färgerna är matta, glittriga och glansiga i sin finish. Missa inte att just denna palett av ögonskuggor är limited edition, så passa på medan den finns i lager! 
 

ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

Brynpennor är och förblir något som alla borde ha i sin necessär. Att använda en brynpenna är både enkelt och det skapar snabbt en lite intensivare och ny look till ditt ansikte. Så många gånger man har fått höra att man ser “annorlunda” ut en dag då man fyllt i sina bryn! Denna brynpenna från Anastasia Beverly Hills hjälper dig, med naturliga färger och resultat, att skapa vackra bryn som ser äkta ut. Med hjälp av borsten borstar du brynen på plats och med färgen fyller du i. Extra viktigt är att pennan är enkel att arbeta med. Just denna från Anastasia är skruvbar och har inget behov av att vässas. Har du aldrig testat en brynpenna eller behöver inhandla en ny, testa då denna!
 

SENSE OF BEAUTY  Necessär

Sist av allt kanske du vill ha något att lägga alla dina nya sminkprodukter i ? Då har vi det nya varumärket Sense of Beauty som har en jättefin necessär som är gjord i veganskt läder. De har också massvis med skönhetstillbehör som du kan behöva när du fixar dig. Spana in allt här.