Lindas Tio-i-Topp lista!

2012-04-26

Jag har den extrema lyxen och det stora nöjet att få testa otroligt mycket produkter ur vårt härliga sortiment :) Det finns så många produkter som jag numera ALLTID måste ha i min sminkväska. Jag har här nedan listat några av mina favvisar! Hoppas ni kan hitta några nya godbitar som även kan bli era favoriter!

  1. Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque, denna har en självklar plats på min lista över produkter jag INTE kan vara utan. Jag har under de senaste månaderna gått från blond till ljusbrun till röd till svart till att åter bli gyllenblond. Tack vare denna fantastiska hårmask har mitt hår klarat denna tortyr utan någon större skada, den i kombo med Hårkontroll.

  2. Too Faced Better Than False Lashes, det ständiga sökandet efter den perfekta mascaran som ger galet långa fransar är över! "This is it". Med denna mascara kan jag jobba upp längden och volymen till oanade höjder och jag älskar den :)

  3. Escada Rockin' Rio EdT, ett absolut MÅSTE i doftväg när kjolarna blir kortare, klackarna lite högre och sommarkänslan är på topp! Kan inte heller låta bli att tipsa om mina "vanliga" favoriter :) Vill ni dofta som mig så ska ni spana in Paris Hilton Heiress EdP och John Galliano Parlez-moi d'Amour EdP.

  4. Mama Mio Skincare Get Waisted Body Shaper, på tal om kortare kjolar :) Jag har med denna produkt minskat över 5 cm i midjan och därför har den en självklar plats på min lista!

  5. Too Faced Primed & Poreless Face Primer + Too Faced Amazing Face Foundation, en kombo som ger nästintill perfekt hy. Primern ger en slätare finish, minimerar porerna och gör så att sminket sitter som berget. Amazing Face Foundation smälter in på ett sagolikt sätt och ger en perfekt täckning samtidigt som den matchas på ett väldigt naturligt sätt med din egen hudton!

  6. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (Rose Shimmer), det enda som behövs för att ge läpparna det där sensuella "plutet". Jag använder oftast min Lip Perfector helt ensam med en nude-färgad läpp-penna men den blir lika snygg med ett högblankt gloss över. Detta är en av mina absoluta favoriter faktiskt och den passar verkligen alla!

  7. China Glaze Nail Lacquer, Luxe & Lush, mitt favvo-lack våren 2012!

  8. Shiseido Makeup Eyelash Curler, INGET slår denna fransböjare. Är det något varje kvinna borde göra så är det att böja sina fransar, vips så ser du både piggare och får ett helt annat djup i blicken! Väl investerade pengar med andra ord!

  9. IDUN Minerals Palette (brunkulla) & Eleven 120 Colour "Summer" Eye Shadow Set! Dessa två paletter är mina absoluta favoriter vardag som fest!

  10. Collistar Superconcentrated Anticellulite Night Treatment, undergörare för envisa celluliter.

En bonus :) Collistar Avant-Garde Heart - underbar bronzer som man bara måste ha i vår och sommar! Dessutom är produkten så vacker att det gör ont!

/ Kram Linda!