Hitta sommarformen!

2013-05-09

Nu när kläderna äntligen har blivit lite härligt tunnare så märker man (iaf jag) på ett mystiskt sätt att antingen så har någon varit och sytt in mina sommarkläder i smyg, eller så är det så att jag har lite extra fyllning i min kropps-madrass :)

Eftersom jag starkt misstänker att det inte varit någon liten skräddare framme så har jag mjukstartat med lite förändrade/förbättrade matvanor. Mitt jobb innebär också många stilla-sittande timmar framför datorn och för att få igång blodcirkulationen och förbränningen så har jag lagt in några extra promenader i veckan, meeeen mitt största problem är mitt extrema sötsug. Jag har därför börjat äta B&P Naturens Skafferi Krom och jag kan verkligen säga att det gör skillnad. En liten tablett om dagen ska man ta för att minska sötsuget och jag kan varmt rekommendera det till alla er som vill dra ner på allt det söta ett litet tag.

I samband med att jag började äta B&P Naturens Skafferi Krom så påbörjade jag också en detox-kur för att rena kroppen inifrån samt driva ut slaggprodukter från kroppen. Detox-kuren jag kör heter MethodDraine Detox Express.

  • Fördelarna är självklara: En friskare kropp och en härlig upp-fräschning inför sommaren. Man både mår och ser piggare/fräschare ut.

  • Nackdelarna: Eftersom jag dricker så mycket vatten får jag springa extremt mycket på toaletten :) men det svåraste med detox-kuren är dock att få i sig den fruktansvärda smaksatta produkten. Det gäller att hålla hårt om näsan och tänka på effekten av produkten. Jag har en ramsa jag kör: "Jag kan dricka detta för jag ska bli piggare/fräschare till sommaren 2013" :)

Jag har också påbörja den mycket omtalade "Squats-utmaningen" som ska köras i 30 dagar. Jag tänker som så att det är lika bra att köra järnet hela vägen fram till mål!

Hoppas ni nu fick lite extra vår-energi och ser detta som ett komplement till er yttre skönhet. För visst är det så att den riktiga skönheten reflekteras från insidan?

Ha en underbar solig dag ♥