ÖGONENS BÄSTA VÄN!

2013-10-16

Ögonbrynen är en av de viktigaste sakerna att fixa för att framhäva och försköna våra drag! Ett par snyggt ifyllda och välformade ögonbryn gör underverk för din makeup och det "trollar" också bort ett par år för dem som önskar det :)

Anastasia Beverly Hills är ytterligare ett märke som jag inte har testat tidigare men som nu står högt på min lista över favoritmärken. Anastasia Lavish Set for Brows & Eyes Palette är utan tvekan den bästa palett jag har testat för att mejka både ögonbryn och ögon med. I Lavish har Anastasia samlat ögonskuggor, ögonbrynspenna, pincett samt vattenfast eyeliner i en fantastiskt läcker förpackning. De pigmentrika skuggorna ger en riktigt fin färg och förvandlar lätt din makeup från en mjukare dagsmejk till en häftigare och mer färgrik kvällsmejk.

Min favoritskugga i paletten är "Black Diamond" som ger ögonen ett fantastiskt djup när den appliceras i globlinjen eller som en liten vinge på ytterkanten av ögat.

Anastasia Soare är internationellt känd som "the eyebrow guru" eller som Oprah Winfrey kallar henne "the queen of eyebrows". Jag har inte längre några tveksamheter till varför hon går under dessa namn :)

Kram Linda!