Orly MegaPixel

2013-04-25

I takt med att texturtrenden växer i nagellacksvärlden har Orly lanserad sin version av texturlack med kollektionen MegaPixel FX, en kollektion bestående av 6 matta glitterlack med metallisk och sandaktig yta. Idag har jag tänkt kombinera ihop tre av dessa lack i tre olika manikyrer för att se hur de fungerar ihop. De lacken jag ska visa idag är Black Pixel, Rose Pixel och Silver Pixel.

Black Pixel är det svarta lacket som består av svarta glitterpartiklar i en geléaktig bas. Black Pixel har fått vara den dominerande färgen i manikyren nedan där jag har använt Rose Pixel som accentnagel på ringfingernageln. Både Black Pixel och Rose Pixel täckte med två lager och var lätta att måla med. Lacken torkar till en gnistrande grov yta som inte är lika grov som OPI's Liquid Sand lacken men som inte känns slät heller.

Jag ville kombinera ihop Black Pixel med Silver Pixel också så jag har bytt ut Rose Pixel mot Silver Pixel i manikyren nedan. Silver Pixel var lika lätt att jobba med som Black Pixel och Rose Pixel och täckte också med två lager.

På bilden nedan har jag använt alla tre lacken i en manikyr. Från vänster till höger har vi:

  • Pekfingernageln: Orly Black Pixel
  • Långfingernageln: Orly Rose Pixel
  • Ringfingernageln: Orly Silver Pixel
  • Lillfingernageln: Orly Black Pixel

Jag målade även ett lager av topplack över dessa för att se hur Orly's texturlack ser ut med topplack över.

Jag tyckte Orlys version av textur lack blev väldigt lyckad. Lackens yta är lite mindre grov vilket är en fördel för de som vill bära texturlack men tycker OPI's Liquid Sand är lite för sandpappersaktiga. Jag tyckte också att de färger som jag har testat är klassiskt vackra.