TVÅL Anna's Skin Care Ritual in A Box

2013-07-03

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mitt absoluta favoritsätt att rengöra huden! Två enkla produkter är allt som behövs: TVÅL Rengöringsmjölk med Geranium och en blandning med eteriska oljor, tex Incantation Pure Balance. Båda produkterna är otroligt milda, och resultatet blir en klar och frisk hud som strålar av hälsa.

Gör så här: Fyll handfatet med varmt vatten och tillsätt ett par droppar av de eteriska oljorna. Doppa en tvättlapp i vattnet, vrid ur och placera över ansiktet. Andas in de underbara oljorna och låt värmen öppna porerna för att förbereda för nästa steg (cirka 30 sekunder eller så). Jag brukar trycka tvättlappen mot huden på mina "problemområden", såsom hakan och näsan, för att ge lite extra värme. Massera sedan in en klick av Cleansing Milk, doppa tvättlappen igen, vrid ur och torka varsamt bort rengöringsmjölken.

De eteriska oljorna i Pure Balance är:
  • Rose Geranium - Sammandragande och har även lugnande egenskaper.
  • Lavender - Vårdande och återuppbyggande
  • Rosewood - Lugnande, antiseptisk och främjar hudens elasticitet.
  • Rose - Lugnande, vårdande och förebygger stress.

Nu kan du köpa ett set med båda dessa produkterna (TVÅL Anna's Skin Care Ritual in A Box) och en tvättlapp. Allt du behöver med andra ord. Och dessutom till ett fantastiskt pris just nu! :-)

/ Anna på TVÅL